13

merayau ke P1 W1MAX ,SACC MALL ,Plaza Alam Sentral dengan tenaga terhad dan insomnia complete 24 hours !



hello dan assalamualaikum .aku baru bgn tido ni .tp mmg aku x cukup tido lg .rase ny aku baru tido 3 jam kot .entah la .rase mcm cukup je tido 3 jam .tp nnt kompem ngantuk gile .insya-allah aku akan tido awal ari ni .tp bkn skrg ar nk tido blk .haahah .




 

aku tadi da la rajin pegi kelas awal .last2 buat kuiz je .lecturer xde ,tp kene amik kuiz .so ,aku dtg kolej ,amik kuiz ,buat ,hantar .pastu member2 kelas aku ajak lepak jap kt kedai Mesra Petronas .ade tempat lepak belakang kedai tuh .siap ade Wifi pe sume la .aku lepak sana sampai kol 1 petang sambil usha video prank kt youtube dgn trailer Paranormal Activity 2 .tp mata ni agak rabak la jugak nk terlelap .berat je .tp aku tahan dulu .hahah !

aku blk la lepas tuh .da smp umah tu .aku tgk bnyk je moto kt umah aku .da leh jual dah satu2 .hahaha .member2 kepada member aku lepak sini rupenya .tp aku kene cari spot nk baring dulu la kn .tulang-tulang badan aku sume da ketat ni .nk kene kasi longgar blk .pastu aku baring sambil mengadap game bola jap .bile ade member aku ni baru bgn ,dia ajak aku pegi bayar bil P1 W1MAX .aku pikir2 bek ikut .sbb internet ni pon da lembab .nk kene renew bandwith ni .lgpon da 13 haribulan .dia renew 14 haribulan(yakni esok) .


                                     

da abis bayar bil tuh ,aku pegi SACC MALL plak .mata aku sumpah berat gile2 .aku tertido gak dlm kete .tp member aku ni x bg tido .bengang gak .hahah .member aku la ni ajak .dia nk beli cd game .dia kate klu dia da pegang stereng ,kene ikut dia nk pegi mane .aku pon ikut jela .da nk smp tuh ,ntah mcm mane la aku leh jadi bengap kjp ,kitorang pegi parking kt PAS(Plaza Alam Sentral) .hahaha .memang kene menapak la pegi SACC jwb ny !aku dgn bersengkang mata menapak jugak ngan member aku .da terhuyung-hayang aku jalan .sumpah da ngantuk gile  .da pegi beli tuh ,member aku soh drive plak .gile ko ?nk excident ke ?aku da la ngantuk tahap gaban nih .xpela .ade tenaga lg kot .so ,aku drive .



mase drive tu ,tekak aku kering+ngantuk .so ,aku singgah jap kt gerai2 tepi jalan nk pekene air kelapa .perghh .mmg layan la .lg layan dari ngantuk aku .ahahah .da smp umah tu ,sempat lg aku men game bola dgn member aku .tp mata da tersangat2 berat .smp aku tertido kejap time men game bola .hahah .akhirnya aku tido kol 7 p.m smp 10 p.m .lama kn ?uahuahuahuah .


p/s :x semayang maghrib aku ari nih .sob sob sob .   :((                                                  


13 comments:

n@m@n said...

tak pening kepala ke tido maghrib..hehe

jangan lupa qada'

Entri terbaru chekgu

Jom mengundi..samo ke idok?

s h a f i q h a s h i m _____ said...

hahaha :p tak sembahyang magrib?
apa nak jadi??
sembahyang lain tak tinggal ke azry??hehehe

xazryx said...

aku mane pernah tggl .bkn cam ko .semayang raya je .haahah .

sebelas said...

perh..lengkap perjalanan satu shah alam nie...hohoho.






http://nomborsebelas.blogspot.com/

Umie Nadhirah said...

tahan gile mate..
1 negeri habis round..HAHA.
X baik tido time Maghrib,Umie pernah kene mimpi kena kejar hantu tido time Maghrib..

illianahidayah said...

klu penat mmg heaven gilaaaa tdo mgrb2...
muahahha....(ada gak pengalaman terbabas mgrb)
sudah follow kamu...
jom jadik kipas susah mati saya lak...

sarah shafie said...

adeihh..air kelapa tu mmg syurga lah..

HEMY said...

tido kalau miss..nk qada' 7 hari pn rasa tak cukup lagi..ehehehe

dunspeak♥ said...

hehe qada tido ke nieh??hehe

Sharinginfoz said...

sedap kan air kelapa ni

hans said...

pi qada lekas solat maghrib tu

Cik Bucken said...

aku penah buat keje camni. tido 2 3 jam je kot sbb bola pnye pasal. sok tu plak, bantai gi shopping bju raye n brg2, n ketok2 umah sewe mintak utang.haha. lebam gile hariku itu.

ladymiaka86 said...

salam singgah..

urmm.. gila hebat merayau tak cukup tido..haha.
cik sue pon penah gak begitu cuma bila dah lama2 merayau kat SACC then Plaza Alam Sentral tu jd pening.. last2 terlelap kat lobi MRCB..haha..

p/s: kalau merayau2 tu rasanya penah terlanggar bahu ke sure x kenal..haha.. kalau ternampak cik sue tegur2 la yer.. cik sue jarang perasan org..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top