11

pusing satu kuala lumpur ,kiri kanan maksiat .



assalamualaikum dan selamat pagi .seperti biasa .aku masih x tido lg dr smlm .hoho .smlm ,untuk menghilangkan tenaga yg berlebihan ,aku pegi kuar ngan kwn aku .kitorang konvoi nek moto(saya bkn mat rempit) .time da atas jalan pon xtau nk pegi mane .jd singgah kt shell untuk bincang la kn .pastu xde keputusan pape ,ikut kwn sorang ni .dia pegi kl rupe ny .hahah .pakaian aku da la x semengah time tuh .biasa la pakaian lepak kt dpn umah .korang paham2 jela camne an .hahahaha .

da smp kl tuh ,of coz la sesak .tp x la sesak mcm org nk pegi keje .tp tkt gak la .kt kl bnyk roadblock .slmt moto aku ni bkn moto panas .hehhe .bile aku ngan kwn2 aku pusing2 satu kl tu kn ,masya-allah .tau la mlm mggu .klu mlm mggu kt jln otw gi klcc tu kn ade kelab2 sebelah jln tuh .mmg sume dok cuci mata .maksiat kiri kanan .ade je tgh berpelukan ,bercumbuan ,minum arak dan sebagainya .aku seram sejuk gak la tgk .mcm bnyk setan ada kt situ .bleh rase bahang ny .

tgh2 pusing satu kl tuh ,aku tgk kt blkg kwn aku ade satu moto xde .aku da pelik da ?aik .bkn td dia follow blkg aku ke ?kol dia ,kate ade kt dataran .hhaha .pelik aku camne leh smp dataran .so ,kitorang pegi la dataran jumpe dia .kang soh dia dtg tmpt kitorang tggu tu ,mane la nk tau .bkn hafal selok-belok jln kl nih .tp kl klu mlm mggu mmg teruk la .sakit mata je tgk .ade yg kata syurga cinta .ahahah .



                                    br beli baju dr downtown smlm ,trs pki .dua2 sweater same lak .


                                                         teka la aku mane satu .hahaha .


p/s :aku nk kene temankan member aku gi lowyat skrg nih .dan eclipse !hahah .bubye .

11 comments:

mira the monster said...

mcm2 skg ni ye..kite tw awk yg dok blkg..hehe

s h a f i q h a s h i m _____ said...

tajuk tak leh bla betul.hehehe :P

wahh gila azry makin banyak follower dia .hehehe

@yuE said...

tolong tengokkan jacob untuk aku...=p

monster said...

baju same putih mcm kembar je..hehe..
tapi muke laen2

velasrizal said...

dunia akhir zaman skrg nih..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

eNaSaN said...

usah kan Kl..kat mane2 pon skRg same jer..lalalla

Faiz said...

nk wt cmne...tula dunia..nk kiamat kot..
Hit My Latest Update

NICK IRFAN said...

hmm.. kt KL mcm2 ye? aku x thu plak sbb aku dok area pendalaman jer? hehe

anastasyea said...

paling sedey bila bebudak melayu yg ckp, "time muda2 mcm nie la enjoy wat all the things!"
Huh!

irahehe said...

tue la pasal.maksiat skang ade kat mane2.tak kire tempat.budak2 skang bukan tahu malu.

akuzle said...

kalo dh maksiat tuh dh jadik darah daging, susahlaaa... aperlaa nk jadik ngan org2 muda now.... tp, adik jgn jadik org2 muder mcm tuh yea? tp akak rasa tak...adik akak neh baik kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top