4

saya da bleh bwk kete ayah .persona tuh !



hello kwn2 sume .lame tol x update blog ni kn .aku exam la mggu lepas .ditambah dgn masalah-masalah hati lg .hum .sgt2 kecewa dan menyesal .xpela .lupe kn jela .nnt aku cite la pe jadik ok ?akhirnya dpt gak aku bwk kete ayah aku .hehe .sonok betul .dia x bg aku bwk pon sbb dia takut jd pape .yela .x pernah bwk kete besar2 nih .kete baru lak tuh .of coz la dia syg sgt .tp dpt gak aku amik kepercayaan dia .hohoh .smlm aku gi tesco cheras dgn mak dan adik2 aku .aku jgk la bwk .perghh .sonok tol bwk kete persona .aku nk tekan laju .tp mak tau la ,berleter je sblh aku .haahaha .last2 smp gak ke destinasi .time tu ujan .da la aku baru basuh kete smlm .haram je .hish .




bile da masuk tesco tuh ,first thing adik aku carik adalah selipar crocs !hahah .dia da lame sgt ngidam selipar nih .tp jenama crocs xde ,asadi ade la .lebih kurang je design dia je .tp aku ckp ngan aman ,"nnt abg beli la selipar crocs kt downtown,lg tahan ." .adik aku dok majuk2 sbb aku x bg beli selipar asadi tuh .yela .bek aku belikan dia crocs .lg style kn ?heh .pastu aku ngan mak aku pegi pilih rice pot untuk adik aku no-2 .nk bg dia senang skit masak nasi kt hostel nnt .asyik pki org punye je .huih .


mase kt section makanan segera ,adik2 aku men raba jajan yg diorang nk ,pastu campak je dlm troli .beretika sungguh !haha .dia igt mak aku bnyk duit nk bayar kn ?tp slmt la tgh gaji kn .ramai aku tgk kt tesco td .tgk la barang2 dlm gambar ni .bnyk kot .total RM284.00 .bagus sungguh berjimat camni .hhaahaha .tp xpe .tahan untuk sebulan ok la .hhahauhauha .


hahha .gambar ni adik aku mase kt tmpt mainan kt tgkt bwh .dia nk men basketball yg masuk 2 token tuh .men baling2 masuk net .aku pon layan jela .aku men skl sbb nk release tensen .sian adik aku sbb kalah .hahahaha .pastu dia men sceond time ,tp ade budak kecik dok campak bola tu pegi mane ntah .hilang satu bola .marah betul dia .hidung da kempas-kempis da .hahaha .mak aku n adik no-3 aku tgh mkn time tuh .mcm2 je bdk kecik ni tau .



p/s :semalam satu hari aku x mkn .hum .

4 comments:

sI tEDI said...

bawak kete elok2 :))

s h a f i q h a s h i m _____ said...

pergh maju dah skarang :D

tamo cerita ke jumpa ex aku kat jusco? wakakakaka.

xazryx said...

alaaa .lupe la do .hahha .

Chenta Rasa Sayang :) said...

blog tade dah kain banner besar tuh!
yeah!
smrt2!
boleyh aku selak2.

persona sdp tak bwk bang oi?
meh bwk dtg shah alam.
abih bdk2 uma jahanam an kete baru tuh..
huhuhu..
joke je k dude!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top