2

tarak guna itu spain-der .paul the octopus kene goreng salut tepung !






arghhhhh !camne jerman x hidup lgsg mase match td ?aku betul2 x sangke la .mmg x dpt bola lgsg kt jerman .klu dpt pon ,ssh gile nk kasi gol .kenapa kenapa ?adoi .geram gak tgk spain men td .mmg sgt berhati2 .pastu bnyk plak wat adegan lakonan sinetron plak .contohnya capdevilla .dia nk berlakon lg la tuh .x cukup menang anugerah Pelakon Penipu Terbaik mase lawan portugal itu hari ,leh lak nk merangkul anugerah untuk kali ke-2 mase lawan jerman td .hishh .sumpah aku bengang gile .bayangkan la dari suku akhir smp la ke separuh akhir ni ,asyik menang tipis je dgn lawan2 diorang .nape ea ?aku rase ni mst ade something spain buat ni kot .dgn ramalan sotong bodo lembik tarak gune ,Paul The Octopus lg ,mmg spain nmpk mcm  cool je .si sotong tu pon leh lak dia pilih spain last2 minit kn ?grr .geram ouh .aku mmg x sangke smp skrg .jerman yg menang pelbagai match dgn gol yg bnyk ,leh kalah ngan spain mcm tu je ?adoi .xleh jadik ni .xpela .nk tido la .sedih betul .aku harap team aku ,The Oranje akan kalahkan Spain-Der .haahah ! bubye .

p/s : blk umah nnt ,aku nk soh mak aku gorengkan sotong salut tepung .lepas geram punye psl .wkaaakakka !

2 comments:

Dakjaat™ said...

mwahahaha! PUAS HATI GERMAN KALAH! :D

Sheera Razak said...

goreng je sotong tuuu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top