10

saya dah jadi pelakon .jom tgk ! XD



assalamualaikum dan salam sejahtera .sory la sbb lmbt sgt post entri baru .bz gile ari nih .keja mase gak .dgn pnt lg .skrg aku da reti ngantuk .haahha .pagi td sempat la BW .tu pon x puas lg .sbb ade kelas kol 1 kn .hehe .


td lepas kelas ,ade program mentor-mentee SISE(School Information Science And Engineering) dekat kolej aku PTPL Shah Alam .lecturer sume bg taklimat psl mid sem exam yang akan aku hadapi mggu dpn .tkt gak sbnr ny .hehe .lepas da abis mentor-mentee tuh ,aku lepak jap kt kedai mkn .sbb lepas mkn nk kene berlakon .berlakon untuk projek member aku .aku tlg dia .jd ustaz lak tu .haahahah !kene cite psl solat jamak .lecturer dia yg mintak .aku pon x phm kenapa lecturer bg tajuk tuh .huhu .

so ,aku pegi shooting kt umah kwn aku .dgn lengkap berpakaian kain pelekat ,baju melayu dan ketayap ,jd la seorang ustaz yang bakal menjawab segala persoalan tentang solat jamak .hahaha .klu korang nk tau ,aku rase dekat berapa ratus take kitorang wat sbb asyik tergelak je .dgn aku gagap lagi ,mmg pnt la kn .pastu kene wat example camne solat jamak .tp time tu aku khusyuk la .huhu .dr kol 6 smp kol 9 ,baru siap .padahal projek tu x smp seminit pon .bnyk gile take .tambah aku tertido lg sbb pnt sgt .tp tido kjp je .sbb member aku ni pon ade berlakon gak untuk projek dia .hehehe .3 orang yg terlibat dlm projek ni .tp ni cume projek cam lecturer nk tgk kemampuan kite je .sng kate asaimen .haha .sbnrny aku de berlakon gak untuk projek aku .jadi bomoh .hahaha !   XD






p/s : ni la video bomoh yg aku berlakon .jd watak utama .hahah !jgn gelak sbb aku mmg x pndi berlakon .credit to hani sbb edit video nih .ni group projek .

10 comments:

Hani Shah said...

hahhaah tok bomoh!
waaa lma ko x blakon tiba2 blakon balik kan :))
aku nk tgk vid tu gak hhahah

REMEDY said...

Tahniah bro....ada watak tambahan tak? aku nk berlakon gak....

yanie said...

hahaha...bomoh cm malu2 je org amik video dia :p

zaza said...

hehe.. bomoh comel ngan rambut ropol2 gtu...
ada job tak utk aku?? pgg watak ustazah pun jadi laaaa.. hehe

edoraemon said...

haha
pandai je pon ko berlakon :P

anisalya said...

ok la berlakon jdk ustaz.bkn semua orang berkaliber pegang watak tu. hahaha...

JameL said...

artis la lu mat .. hahaha ... follow blog ko mat ... superb layout ...

kk said...

okay fine.aku tengok asik senyum je.jadah lah mane de dulu makan free?kenduri ade lah.HAHA

lagi satu lepas aku tengok ko tepuk dahi aku rase nak pitam.kuat betul.haha

MahaMahu said...

tahniah dah belakon mula2 kecik lepas ni produksi besar ada bakat... ada pakage...

ayaa alyy said...

wah3. artiss nieee. hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top