8

hari ni saya x pegi kelas sbb ujan .





assalamualaikum dan slmt ptg semua .hari ni aku bgn lmbt .sbb tido pon lmbt .xtau la .da lame da aku xleh tido normal cam org lain .sbb dok berjaga smp pagi .da lepas subuh tu br la tido .klu bgn tu ,ampa phm2 jela .mst la ptg .xpon dkt2 maghrib br bgn .nk wat camne kn ?kene ubah gak la perangai camni .

td kelas kol 2 .aku bgn kol 1.40 .aku da siap mandi2 pe sume la kan .sblm nk pegi kelas tu ,aku pekene la winston sebatang .sbb pas mandi baru syok kene sebat .aku tgk kt luar da gelap .tp igtkn gelap men2 je .da abis pekene tuh ,amik ko .tibe2 kete kwn aku buat bising sbb kene air ujan .tupp tapp tuppp tapp kt atas bumbung kete dia .aku mmg xleh watpe la .redha la x pegi kelas .nk pinjam kete mls plak nk bwk .adoi .aku bkn saje xnk dtg kelas .ade alasan .hehe .


p/s :topik ape la yg aku tertinggal ea .   XD

8 comments:

MahaMahu said...

Sama lah dulu duduk rumah jauh and kena pergi naik LRT so hujan sah2 tak pergi hehehe seronok zaman study dulu

Gurlinrainbow said...

klo xg klas , dok je senyap2 dpan pc , kita blogwalking smpai lebam ! yayy ! aha =p

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ni kes penyakit M dah datang la ni kan..kan..kan? tu pasal ..ade alasan tu..hehehe

PUPUT said...

saje alasan hujan..padahal malas nak g kan..hehe...len kali tdo awei...^_^

syaf said...

kaw memang dah niat nk ponteng,.,,ngaku jerk dok

http://uncle-syaf.blogspot.com/

Faiz said...

thanks..komen kt blog..sebenarnye..dia cuma suruh kita pk lau kita berada dalam situasi tu...bkn perkara sebenar..hehe
Hit My Latest Update

SiHatiMerah said...

jgn malas2 aih..hehehe...

Ir. Cacing Kerawit said...

haha....aku pernah hampir2 jadik camtu gak....tapi aku isap winston merah, bukan light....klas start pkol 2, tngok2 pkol 2 jgak ar hujan berenti....mlas nak gi...last2 kwan call sruh dtang...tpaksa gak....tapi buat2 lewat ar xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top