8

kesian aman jalan kaki pegi semayang jumaat . XD



assalamualaikum sume .ape khabar ari ni ?luaran aku sihat je .lgpon sejak 5 hari berturut-turut aku da joging ni ,rase skit perubahan fizikal kt diri aku nih .berat pon da turun 4 kg .hhaha .bnyk kn ?mmg aku da mati2 nk diet .tu yg aku paksa gak .tgk la klu satu dua bulan sll camni ,kompem leh smart blk badan aku !hahaha .ok la .xnk merapu bnyk .aku skrg alhamdullilah da bleh bgn subuh .bgn kol 6 camtu .pastu semayang subuh .bile da abis semayang subuh tu la yg wat aku bosan sgt2 .smp xtau nk watpe .dgn masalah dalaman lg .aku pon on9 jela .xkn nk tido blk .sbb lepas subuh kn x elok tido blk .


so,aku on9 jela smp kol 12 camtu .tp aku bkn on9 sgt pon .aku smbl download movie2 baru .sbb aku da xtau nk watpe .siyes bosan gile !pastu aku dok la tgk movie sorang2 cam org gile .hahaah .pastu tgk jam da kol 1 .aku pon pe lagi ,mandi pe sume nk gerak gi semayang jumaat .aku tny adik aku dia pegi ngan sape ,dia kate ngan kwn2 dia .aku kate xpela .biar abg pegi dulu .time tu aku x decide lagi nk semayang masjid mane .sbb tmpt aku ni ade 2 masjid .so ,aku pegi masjid jamek sg.besi .aku pegi ngan kwn aku sorang nih .tgh aku dgr khutbah ,tibe2 nmpk adik aku ,aman dok sorang2 cari tempat nk duduk .aku pggl la dia duduk sebelah aku .aku tny la dia gerak ngan sape .dia kate sorang2 .sian adik aku sorang .aku marah dia nape x pegi ngan aku td .pastu dia salahkan aku sbb aku nk pegi cepat .ahaha .smp berpeluh2 dia .pas semayang .aku bwk la dia blk nek moto .lenkali kene pegi ngan abg la aman ea .haaha .



p/s :aku da 3 hari x mkn nasi .diet punye pasal .uhauhauhauha .   XD

15

saya da buat kad bank baru .lame punye patah . XD




hello ,assalamualaikum sume .sori la x dpt blogwalking .sbb aku mmg tgh depressed sgt2 .hum .xpela .amik mase skit .da2 ,nnt klu aku ade mase ,aku blogwalking la ok .aku bkn mls ,cume masa je yg x sesuai .pagi td aku pegi amik kad bank baru .aku da lame da mohon yg baru .dia kate kene tggu seminggu .so aku tggu la seminggu dari senin lepas .last2 dpt gak kad bank baru .dpt aku cucuk duit sambil boros .hahhaha .password pon aku still gune yg same .  :)



ni la kad bank aku yg baru .aku xtau plak diorang da wat design lain untuk kad matrix nih .aku igtkn nk amik kad segera je ari tuh .tp dia kate kene tutup akaun kadbank ni baru leh wat kad segera tuh .aku pon mls la nk tutup2 .bek aku pki .lgpon ade visa .mane tau tgh sempit leh swap kad kt counter shopping complex .huehuehue .


p/s :skrg ni asyik tido awal ,bgn awal .adoi .

4

saya da bleh bwk kete ayah .persona tuh !



hello kwn2 sume .lame tol x update blog ni kn .aku exam la mggu lepas .ditambah dgn masalah-masalah hati lg .hum .sgt2 kecewa dan menyesal .xpela .lupe kn jela .nnt aku cite la pe jadik ok ?akhirnya dpt gak aku bwk kete ayah aku .hehe .sonok betul .dia x bg aku bwk pon sbb dia takut jd pape .yela .x pernah bwk kete besar2 nih .kete baru lak tuh .of coz la dia syg sgt .tp dpt gak aku amik kepercayaan dia .hohoh .smlm aku gi tesco cheras dgn mak dan adik2 aku .aku jgk la bwk .perghh .sonok tol bwk kete persona .aku nk tekan laju .tp mak tau la ,berleter je sblh aku .haahaha .last2 smp gak ke destinasi .time tu ujan .da la aku baru basuh kete smlm .haram je .hish .




bile da masuk tesco tuh ,first thing adik aku carik adalah selipar crocs !hahah .dia da lame sgt ngidam selipar nih .tp jenama crocs xde ,asadi ade la .lebih kurang je design dia je .tp aku ckp ngan aman ,"nnt abg beli la selipar crocs kt downtown,lg tahan ." .adik aku dok majuk2 sbb aku x bg beli selipar asadi tuh .yela .bek aku belikan dia crocs .lg style kn ?heh .pastu aku ngan mak aku pegi pilih rice pot untuk adik aku no-2 .nk bg dia senang skit masak nasi kt hostel nnt .asyik pki org punye je .huih .


mase kt section makanan segera ,adik2 aku men raba jajan yg diorang nk ,pastu campak je dlm troli .beretika sungguh !haha .dia igt mak aku bnyk duit nk bayar kn ?tp slmt la tgh gaji kn .ramai aku tgk kt tesco td .tgk la barang2 dlm gambar ni .bnyk kot .total RM284.00 .bagus sungguh berjimat camni .hhaahaha .tp xpe .tahan untuk sebulan ok la .hhahauhauha .


hahha .gambar ni adik aku mase kt tmpt mainan kt tgkt bwh .dia nk men basketball yg masuk 2 token tuh .men baling2 masuk net .aku pon layan jela .aku men skl sbb nk release tensen .sian adik aku sbb kalah .hahahaha .pastu dia men sceond time ,tp ade budak kecik dok campak bola tu pegi mane ntah .hilang satu bola .marah betul dia .hidung da kempas-kempis da .hahaha .mak aku n adik no-3 aku tgh mkn time tuh .mcm2 je bdk kecik ni tau .



p/s :semalam satu hari aku x mkn .hum .

15

dapat award dari aqmar | terpaksa hilangkan diri selama seminggu .



assalamualaikum semua .sori sbb da lame aku x on blog .actually aku tgh takda mood ni sbrny .tp aku gagahkan diri gak untuk update blog nih .nnt mcm kosong plak kn .aku nk bgtau korang yg aku akan tgglkn blog ni selama seminggu .aku exam mggu nih .so ,terpaksa kurang update dan singgah blog korang .maaf sgt2 .nnt da abis exam ,kite blogwalking smp lebam ok .hehe .




1. Anda mesti memuji pemberi award
    baik gile sbb bagi aku award nih .hehe .thanx aqmar !

2.Sila beri award nie kepada 10 Bloggers yang laen
   em .nnt jela ok ?takda mood la .pape bgtau kt shoutbox nnt .

3. Anda mesti beritahu kepada 10 bloggers tadi
    tak nak buat ,xnk kwn .hahah .

4. Bagaimana anda boleh digelarkan Bloggers Best & Great
    ntah la .sbb sll update entri kot .hahaaha .


24

kenapa saya tidak tinggalkan komen di entri ?hanya jejak shoutbox .



assalamualaikum semua .hari ni mmg aku pikir xnk tido .tp apekan daya ,tido jgk akhirnya .aku tido kol 2 td .smp la kol 6 .ahhaha .itu pon sbb member aku kejutkan ajak lepak .klu x da smp esok pagi kot .hohoho .aku da la x mkn lg nih .td mak dgn adik kembar aku pegi Jalan T.A Rahman kt KL .diorang beli kain untuk baju raya agak ny .da la beli nasi kt pasar mlm je .tp aku x mkn lg .mls aku nk masak-memasak ni sbb mak ngan adik kembar aku da otw blk umah mase aku bgn td .hehe .






ok ok .berbalik pada tajuk diatas ,kenapa aku x tinggalkan komen ?aku cume tinggalkan jejak kt shoutbox je .tu pon untuk memudahkan korang visit blog aku blk .lg baek klu follow skl .hhehh .klu korang perasan ,setiap blog yg aku singgah ,aku akan komen .tipu la x komen .sbb aku kn blogger yg rajin .and yes ,aku singgah blog korang bkn suke2 tinggal jejak pastu blah .tp aku akan bace entri supaya aku berbaloi singgah blog korang .klu men tgglkn jejak je ,tu cume nk up traffic je .dpt ape ?x dpt ilmu dan berkongsi pengalaman kn ?so ,sape2 yang singgah blog orang tuh ,komen la ok .termasuk blog aku skl .


klu korang perasan ,kenapa aku x komen entri korang ?sori .bkn aku xnk komen .tp kebanyakkan blog yg aku bace memaparkan entri2 yg sgt2 panjang .aku scroll smp 5,6 kali pon x abis2 lg .ini menimbulkan kemalasan untuk bace entri .so ,try to summarize ur story for the best topic .klu aku singgah wat kali kedua atau kali ketiga ,aku akan tgglkn jejak kt shoutbox je sbb xde entri yg baru .entri yg baru mungkin aku da komen atau da bace .jalan alternatif yang laen adalah tgk entri2 yang lame dan aku akan komen entri2 lame korang tuh .klu x menarik ,mintak maaf la ye .bkn x sudi ,tp aku smp xtau nk komen ape kt entri korang tu .


ade certain entri yg aku nk tgglkn komen tp x bleh .sbb ade error kt comment tuh .aku nk tekan publish x bleh .pastu siap ade catpcha yang aku xleh submit .aku xtau la pc aku ke atau blog korang yg problem .klu aku cume tgglkn jejak kt shoutbox tu ,jgn marah ea .sbb bkn aku xnk komen ,tp ade masalah-masalah teknikal yg membuatkan aku x bleh nk tgglkn komen kt entri korang .sori sgt2 ye .


p/s :sori sbb entri ni panjang .hehe .ni untuk segelintir pihak je .bkn sume .


11

saya pekene teh tarik ngan burger ayam double cheese pukul 3 pagi selepas hujan .rasanya sgtttt HEAVEN !!!!



assalamualaikum dan selamat pagi sume .nampak ny tenaga aku masih bnyk lagi .hoho .yela .td tido lame sgt .kol 12 A.M td hujan lebat gile .aku kt umah kwn aku time tuh .tp aku blk jgk ke umah dgn basah kuyup .sbb aku tau klu aku lepak on9 smbl hujan ni ,mst best .huahauhah .bile aku blogwalking smp kol 2.30 A.M ,perut rasa lapar gile !aku pon kuar ,start moto dan terus pegi beli burger ayam double cheese 2 biji .hhaaha .sumpah perut da mcm singa lapar .da aku beli ,blk la kn .tibe2 member aku ajak lepak .dia kate ,"klu time ni pekene teh tarik azry ,heaven gile tahap kung-pow nih" .aku mmg da xtahan ar .betul gak .da la baru lepas hujan .

                                                                    layannnnyyyyyyee !

aku dgn tanpa pikir 2 kali ,pegi kedai mapley pekene teh tarik kaw-kaw .fuhh .aku x dpt bayangkan perasaan aku camne .bayangkan teh tarik dgn lepas ujan lg .suasana dia amatlahhhhhh heaaaavveeeennnnnnnnnnnnnnn !layan gile .mcm layan stone pon ade(ok tipu) .hahahaha .tp beger aku x sentuh lg .aku simpan kt umah .da abis layan teh tarik .aku blk smbg mkn beger plak .perasaan sgtlahhhhhhhhh hhhhhheaaaaaaaaaavvvvennnnn !huauhhauhauha .sumpah layan .x tido pon xpe nih .aku nk layan perasaan ni lame2 .auhhaua .ok2 .aku nk layan youtube jap .ok bubye .




p/s :aku tgh cari cite ironman 2 dvd-rip .sape ade link ?bgtau ea .

5

HUKM dan budak2 yang xde otak suke wat hal dan wat bising .



hello dan assalamualaikum sume .sori la pada sume sbb aku x dpt update blog aku hari2 mcm selalu .bkn hari2 tp x ikut mase untuk aku update .sepatutnya aku akan update blog aku petang atau mlm .xpon aku akan post 2,3 entri yg berlainan .tp smlm ngan ari ni mmg lmbt skit plak an .sori la sbb x dpt blogwalking sbb aku bz skit .




setiap hari ade je aktiviti yg akan aku join .x kire sihat atau memenatkan .hahaha .fyi ,pagi td aku dgn x tido lg pe bagai ,aku kene temankan member aku pegi HUKM .nk tgk ayah dia sblm ayah dia operation .ayah dia kene penyakit usus .aku pon pelik sejak bile ayah dia sakit .sblm ni aku tgk elok je klu lepak umah dia .ayah dia leh bergurau pe sume .tp xtau la kn sbb smlm baru member aku ni antar ayah dia pegi HUKM .member aku ckp badan ayah dia kene cucuk smp 4 beg darah salur dlm badan ayah dia .member aku ni agak pondan skit .hahaah .xde la .dia cume xleh tgk darah2 ni je kot .x psl2 dia dok sblh ngan ayah dia kt dlm wad tu kang .haaha .



tp mase aku pegi pagi td ,da pukul 8.45 A.M .tp x dpt gak tgk .sbb pe ?sbb ayah dia da masuk operation room 15 minit yg lepas .yakni kol 8.30 A.M.member aku ni da kecewa da .dia pon x tido lg sbb tgk cite Wolfman aku bg smlm .pastu kitorang pegi minum pagi la kt area umah aku .pastu blk .terus tido .kol 1 ptg bgn gi semayang jumaat .da abis semayang jumaat aku smbg tido lg .haahah .smp kol 8 P.M .aku bgn2 terus mandi ,then duk dpn pc ni and blogwalking !tp yg plg geram budak2 kt umah atas aku nih .tau la mak bapak diorang sll xde .pastu bwk member2 masuk umah,memekak mlm2 .aku nk je serang .tp kang jd perang plak .malas ar .lantak diorang ar .budak2 xde otak ,jgn dilayan .sll wat hal .perangai mcm budak2 .


p/s :semoga operation ayah member aku berjaya .doakan .

22

ahmad dhani ,dewa 19 ,yahudi dan freemason .





 hello dan assalamualaikum .sori la x bls kunjungan .aku tido td .kol 10 td ,aku start moto terus blk kl .da la td ade roadblock .slmt aku jd penunggang motor yg halal .hehe .skrg ni nk kene repair komputer ayah aku .dia nk wat keje .korang layan la video nih .amik tau ye .sgt penting .patut la ahmad dhani pandai wat lagu .ade genetik yahudi rupe ny .


Part 1





Part 2






Part 3






p/s :luangkan la mase 30 minit je untuk bende ni .tgk movie hindustan smp 3 jam ,30 minit xkn xleh ?hehe .

6

saya received two awards . XD





aku dpt award ni dari cik qaseh .sumber asal award ni dari bro eddy .thanx !

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.



2nd award :


thanx to koi for gave this award .sape2 yg nak amik jela ye .hehe .   XD

10

saya dah jadi pelakon .jom tgk ! XD



assalamualaikum dan salam sejahtera .sory la sbb lmbt sgt post entri baru .bz gile ari nih .keja mase gak .dgn pnt lg .skrg aku da reti ngantuk .haahha .pagi td sempat la BW .tu pon x puas lg .sbb ade kelas kol 1 kn .hehe .


td lepas kelas ,ade program mentor-mentee SISE(School Information Science And Engineering) dekat kolej aku PTPL Shah Alam .lecturer sume bg taklimat psl mid sem exam yang akan aku hadapi mggu dpn .tkt gak sbnr ny .hehe .lepas da abis mentor-mentee tuh ,aku lepak jap kt kedai mkn .sbb lepas mkn nk kene berlakon .berlakon untuk projek member aku .aku tlg dia .jd ustaz lak tu .haahahah !kene cite psl solat jamak .lecturer dia yg mintak .aku pon x phm kenapa lecturer bg tajuk tuh .huhu .

so ,aku pegi shooting kt umah kwn aku .dgn lengkap berpakaian kain pelekat ,baju melayu dan ketayap ,jd la seorang ustaz yang bakal menjawab segala persoalan tentang solat jamak .hahaha .klu korang nk tau ,aku rase dekat berapa ratus take kitorang wat sbb asyik tergelak je .dgn aku gagap lagi ,mmg pnt la kn .pastu kene wat example camne solat jamak .tp time tu aku khusyuk la .huhu .dr kol 6 smp kol 9 ,baru siap .padahal projek tu x smp seminit pon .bnyk gile take .tambah aku tertido lg sbb pnt sgt .tp tido kjp je .sbb member aku ni pon ade berlakon gak untuk projek dia .hehehe .3 orang yg terlibat dlm projek ni .tp ni cume projek cam lecturer nk tgk kemampuan kite je .sng kate asaimen .haha .sbnrny aku de berlakon gak untuk projek aku .jadi bomoh .hahaha !   XD






p/s : ni la video bomoh yg aku berlakon .jd watak utama .hahah !jgn gelak sbb aku mmg x pndi berlakon .credit to hani sbb edit video nih .ni group projek .

13

merayau ke P1 W1MAX ,SACC MALL ,Plaza Alam Sentral dengan tenaga terhad dan insomnia complete 24 hours !



hello dan assalamualaikum .aku baru bgn tido ni .tp mmg aku x cukup tido lg .rase ny aku baru tido 3 jam kot .entah la .rase mcm cukup je tido 3 jam .tp nnt kompem ngantuk gile .insya-allah aku akan tido awal ari ni .tp bkn skrg ar nk tido blk .haahah .




 

aku tadi da la rajin pegi kelas awal .last2 buat kuiz je .lecturer xde ,tp kene amik kuiz .so ,aku dtg kolej ,amik kuiz ,buat ,hantar .pastu member2 kelas aku ajak lepak jap kt kedai Mesra Petronas .ade tempat lepak belakang kedai tuh .siap ade Wifi pe sume la .aku lepak sana sampai kol 1 petang sambil usha video prank kt youtube dgn trailer Paranormal Activity 2 .tp mata ni agak rabak la jugak nk terlelap .berat je .tp aku tahan dulu .hahah !

aku blk la lepas tuh .da smp umah tu .aku tgk bnyk je moto kt umah aku .da leh jual dah satu2 .hahaha .member2 kepada member aku lepak sini rupenya .tp aku kene cari spot nk baring dulu la kn .tulang-tulang badan aku sume da ketat ni .nk kene kasi longgar blk .pastu aku baring sambil mengadap game bola jap .bile ade member aku ni baru bgn ,dia ajak aku pegi bayar bil P1 W1MAX .aku pikir2 bek ikut .sbb internet ni pon da lembab .nk kene renew bandwith ni .lgpon da 13 haribulan .dia renew 14 haribulan(yakni esok) .


                                     

da abis bayar bil tuh ,aku pegi SACC MALL plak .mata aku sumpah berat gile2 .aku tertido gak dlm kete .tp member aku ni x bg tido .bengang gak .hahah .member aku la ni ajak .dia nk beli cd game .dia kate klu dia da pegang stereng ,kene ikut dia nk pegi mane .aku pon ikut jela .da nk smp tuh ,ntah mcm mane la aku leh jadi bengap kjp ,kitorang pegi parking kt PAS(Plaza Alam Sentral) .hahaha .memang kene menapak la pegi SACC jwb ny !aku dgn bersengkang mata menapak jugak ngan member aku .da terhuyung-hayang aku jalan .sumpah da ngantuk gile  .da pegi beli tuh ,member aku soh drive plak .gile ko ?nk excident ke ?aku da la ngantuk tahap gaban nih .xpela .ade tenaga lg kot .so ,aku drive .



mase drive tu ,tekak aku kering+ngantuk .so ,aku singgah jap kt gerai2 tepi jalan nk pekene air kelapa .perghh .mmg layan la .lg layan dari ngantuk aku .ahahah .da smp umah tu ,sempat lg aku men game bola dgn member aku .tp mata da tersangat2 berat .smp aku tertido kejap time men game bola .hahah .akhirnya aku tido kol 7 p.m smp 10 p.m .lama kn ?uahuahuahuah .


p/s :x semayang maghrib aku ari nih .sob sob sob .   :((                                                  


23

saya menghadapi penyakit insomnia .LULUS ! XD



assalamualaikum dan selamat pagi .huh .da brp pagi aku x dpt tido .geram betul .sbb ape aku xleh tido ?ni sume gara2 insomnia yang nk kwn ngan aku la nih .dia xnk plak kwn ngan kutu2 rayau kt luar sana .ahhuahhu .aku nk tido la .tp xleh .ari ni da la kelas kol 9 .xtau la leh thn ke x .skrg ni leh la tahan .huaa !

                       nx x aku tido sblh korang .bile korang toleh sebelah masa tido ,aku mcm ni ?hahah .



jom kita amik tau psl penyakit insomnia yang aku hidapi ini .   XD


Tanda-tanda dan gejala insomnia

• Sukar untuk tidur, berbaring dalam keadaan jaga lebih daripada sejam atau lebih sebelum dapat melelapkan mata.
• Tidur yang tidak nyenyak dan sering terganggu, contohnya terjaga beberapa kali di waktu malam.
Terbangun di awal pagi kemudian sukar untuk menyambung tidur semula.
• Terasa letih atau mengantuk di waktu siang menyebabkan kerap tidur di siang hari.


da tau kn faktor2 ny .fakta yg betul2 aku terlibat dari kt atas ni adalah :

  • da landing atas tilam pon ,still xleh tido dalam sejam dua jam .asyik nk bergolek je .
  • aku sll tidur petang sbb letih .
  • baru clash .(xtau la men2 ke betol2 .haha)
  • tempat tido x selesa sbb berhabuk je tilam .kene basuh antar dobi nih .
  • sll tido ade gangguan mental dari orang mahupun kucing yang mengiau di belakang bilik .huahaua .

dan aku ni tergolong dalam insomnia yang mane ea ?cube tgk kt bwh ni .


Insomnia Sementara

Ianya bergantung kepada keadaan dan biasanya disebabkan oleh perubahan persekitaran atau tekanan hidup seperti mengembara, dimasukkan ke hospital atau menjangkakan bahawa sesuatu peristiwa yang penting atau yang menimbulkan tekanan kepada diri anda akan berlaku. Ia biasanya tidak melarat kepada gangguan yang lebih serius dan akan hilang dalam masa beberapa hari.

Insomnia Jangka Pendek

Jika lebih banyak tekanan yang datang (contohnya kematian seseorang yang disayangi, dibuang kerja atau berlaku penceraian), insomnia sementara mungkin melarat menjadi insomnia jangka pendek dan biasanya insomnia jenis ini akan berlarutan tidak lebih daripada 3 minggu.

aku rase aku ni kene insomnia jangka pendek kot .sbb2 ny berlaku penceraian .haahah .pastu tekanan x pegi kelas .tkt kene banned dari masuk dewan exam je untuk mid sem nih .ahahh .masalah ny aku da x dpt tido normal 2 mggu kot .ape kes ?ape2 pon ,harap aku dpt tido mcm orang normal yang lain .pggl saya alien wat masa nih .haahh .



p/s :kelebihannya boleh blogwalking smp lebam dan sarapan sedap2 .hahah !



5

saya dapat best friend award dari fadxieza . XD




saya dapat tag ni dari cik fadxieza .huehuehue .


Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
  • sorang yg simple .
  • saya baru kenal .
  • x rapat lg .
  • ssh saya nk cite bnyk2 .
  • nnt saya tny dia lg .huahauhau .

Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby 

  • saya suke makan .
  • saya suke merayau .
  • saya batak bola .
  • saya suke maen game pc .
  • saya suke blogwalking .
  • saya suke politik .
  • saya da makin gemok .   XD
  • saya x suke backstabber .
  • saya dulu suke metal ,sekarang da universal .mueheheh .
  • saya suke bersendirian mase boring .hahaha .

Pick your most 10 deserving recipients and describe them
 
  • shafiq  - dia budak umah saya .
  • hani - dia budak kelas saya .
  • meor - dia kwn saya .
  • shybie - dia budak kolej saya .
  • amirah - dia baru jd kawan blogger saya dan add saya kt facebook .(saje type panjang skit)
  • cikgu farha -  cikgu yang baru pindah umah .
  • mira  - penyokong belanda yang setia !
  • sheera  - penyokong spain yg setia !
  • azrul - badan sihat selepas berbekam .
  • nizam - update mcm2 info best .
p/s :korang amik la nih .penat2 aku tagged ampa .huhauhau .


21

kenapa blog korang x letak shoutbox ni ?letak nuff ngan advert boleh plak .



entri ni bkn niat nk marah .tp mcm menyusahkan aku skit la semasa blogwalking .ade sesetengah blogger yg x letak shoutbox kt blog diorang .susah untuk aku dan blogger2 lain untuk tinggalkan jejak .tu jela bukti yg aku singgah blog korang .hehee .aku skrg ni mmg rajin blogwalking .tp bile ade blog yg xde shoutbox tuh ,ssh la aku .cara terbaik yg aku buat adalah tgglkn komen kt entri korang(blog yg xde shoutbox) .so dpt gak aku tgglkn jejak untuk korang singgah blog aku blk .heheh .tolong la buat shoutbox ye .boleh senangkn keje blogger2 sume untuk tgglkn jejak .alaa x besar mane pon shoutbox tu .kn bleh adjust saiz shoutbox tuh .advert ngan nuffnang taruk dlm blog korang ,bleh je .nape shoutbox xleh lak kn ?hehe .



p/s :jgn la terasa ye .aku cume igtkn je .xde marah2 pon .hehe .jom tgk test shot casting pelakon2 untuk filem Anu Dalam Botol .geli aku tgk nyah .haaha .




                                       kefli hancur jadi bapok .hahaha !


                   ady putra jadi bapok sore besaq la plak .hoho !



                          arja lee yg dpt berlakon last2 .hahaah .tp suke bogel .


19

percaya x saya pertama kali menjejakkkan kaki ke PAVILION ? XD



hello .assalamualaikum dan slmt pagi semua .korang cukup tido x ?aku x tido lg nih .lepas post entri ni ,mmg aku pegi kt bantal busuk aku la nk tido !hahha .sori la sbb x blogwalking smlm .aku pnt sgt lepas blk dr kl .pastu terus pegi tgk bola plak .pnt betol .da la x tido lgsg .smlm aku tido pon 6 jam je lepas blk dr kl .kol 11 mlm td br bgn .huhuh .kol 5 la aku tido .


smlm sumpah aku penat gile .da la x tido lg .nek moto gi kl kol 12 tgh hari .pastu pusing cari parking kt sungei wang .dgn x cukup duit nk bayar duit parking lg(sbb x cukup duit syiling) .perghh penat .aku masuk lowyat pegi balik rase ny 2 kali sbb silap beli barang .aku tmn member aku beli charger laptop dia .charger dia rosak .dan pastu terus gi PAVILION .and guess what .aku FIRST TIME PERGI PAVILION(saje caps lock .hahha ) .gile kn ?da lame dok kl pon ,tp x pernah gi sane .yela .sbb aku ni bkn jenis outgoing person .aku suke dok umah je .aku kuar smlm pon sbb nk tolong member aku belikan charger laptop .hhehe .

                              smp GSC PAVILION kol 4 PM .tgk free seat kol 11.30 PM .wadafak ?

konon nk pegi PAVILION tgk cite twilight:eclipse kegemaran korang semua .hehe .tp full la .nk wat camne .pastu igt nk karaoke kt redbox sblh wayang tuh .tp satu kepala RM38++ .mmg AKU KAYA(tipu) .so ,blk jela umah .lgpon mata aku da berat gile .dgn pnt asyik berjalan je.huaaaa !otw blk tu kn ,hujan la plak .adoi .kene berteduh bwh jambatan .da mcm ape ntah .hahaah .pastu ujan berhenti ,sambung perjalanan dan smp la umah .the end .(da ngantuk sgt sbnrny ni .hahah)


                                           time ni hujan sgt lebat .(moto dlm pic ni bkn moto aku)


p/s :aku jnj ptg ni aku bangun okeyh ?aku akan sambung blogwalking .bubye .


11

pusing satu kuala lumpur ,kiri kanan maksiat .



assalamualaikum dan selamat pagi .seperti biasa .aku masih x tido lg dr smlm .hoho .smlm ,untuk menghilangkan tenaga yg berlebihan ,aku pegi kuar ngan kwn aku .kitorang konvoi nek moto(saya bkn mat rempit) .time da atas jalan pon xtau nk pegi mane .jd singgah kt shell untuk bincang la kn .pastu xde keputusan pape ,ikut kwn sorang ni .dia pegi kl rupe ny .hahah .pakaian aku da la x semengah time tuh .biasa la pakaian lepak kt dpn umah .korang paham2 jela camne an .hahahaha .

da smp kl tuh ,of coz la sesak .tp x la sesak mcm org nk pegi keje .tp tkt gak la .kt kl bnyk roadblock .slmt moto aku ni bkn moto panas .hehhe .bile aku ngan kwn2 aku pusing2 satu kl tu kn ,masya-allah .tau la mlm mggu .klu mlm mggu kt jln otw gi klcc tu kn ade kelab2 sebelah jln tuh .mmg sume dok cuci mata .maksiat kiri kanan .ade je tgh berpelukan ,bercumbuan ,minum arak dan sebagainya .aku seram sejuk gak la tgk .mcm bnyk setan ada kt situ .bleh rase bahang ny .

tgh2 pusing satu kl tuh ,aku tgk kt blkg kwn aku ade satu moto xde .aku da pelik da ?aik .bkn td dia follow blkg aku ke ?kol dia ,kate ade kt dataran .hhaha .pelik aku camne leh smp dataran .so ,kitorang pegi la dataran jumpe dia .kang soh dia dtg tmpt kitorang tggu tu ,mane la nk tau .bkn hafal selok-belok jln kl nih .tp kl klu mlm mggu mmg teruk la .sakit mata je tgk .ade yg kata syurga cinta .ahahah .



                                    br beli baju dr downtown smlm ,trs pki .dua2 sweater same lak .


                                                         teka la aku mane satu .hahaha .


p/s :aku nk kene temankan member aku gi lowyat skrg nih .dan eclipse !hahah .bubye .

10

paul the octopus ramal spain menang | nuri ramal belanda menang .




                                     paul the octopus ramal spain jadi juara world cup 2010 .



                  burung nuri ni dia predict belanda yang jd juara world cup 2010 .(tatau name dia)



p/s :kaki judi lagi bnyk la jwbny pasni .hahaa .klu belanda menang ,sotong tu kene bnyk ugutan bunuh la jwb ny .hahaa .

5

surat cinta mak dan ayah 25 tahun dulu dalam bilik PINK saya .



hello .assalamualaikum sume .da semayang Isya' ?bgs la klu dah .sbnrny sblm maghrib aku baru saje lepas tido ptg .ptg td x on9 sbb aku bz sgt dgn game aku .hehe .pastu da ngantuk ,tido la psl x tido lgsg smlm an .dpt tido 3-4 jam jd la .asalkn ade tenaga untuk bergerak mlm nih .pegi mane lagi ,lepak la .klu aku blk kl nih ,keje nk melepak je .slmt la asaimen da xde .huhu .td aku kemas2 bilik ,bnyk betol barang2 lame simpan kt bilik aku nih .patut la kuat berhabuk je bilik nih .aku da la alah habuk .hidung ngan mulut ni x abis2 nk terbukak dan mengeluarkan cecair mucus .hahahh .tp barang2 lama tu ade la kenangan mak ayah aku muda2 dulu .xkn nk buang kn ?aku ade gak sorok2 baca surat cinta diorang .mmg ayat yg dipakai dlm surat tu betul2 bunga beb !aku bace pon da nek segan .mcm ni ke mak ngan ayah aku cintan dulu ?haha .klu aku kasi mak ngan ayah aku bace blk  ,mst diorang gelak2 kn ?yela .skrg da xde da perasaan kasih sayang org muda tu kt diorang .aku pon da menjangkau 20 tahun .lama tuh .tp penggunaan surat lg bgs dr sms kn ?leh simpan lame2 dan wat kenangan .hehe .aku ade gak la surat2 ex aku bg dulu .tp da bakar da .agagagaga .ok la .nk mandi ,pastu mkn .bubye .



                                 inilah bilik aku .aku xnk tunjuk katil sbb katil aku x kemas lagi !hahah .




p/s :orang muda bercinta dulu x sama ngan org muda bercinta skrg .skrg kebanyakkan berlandaskan nafsu je .tu yg jadi bnyk pembuangan bayi .sape setuju ?

8

apabila hyperaktif pada waktu pagi .



selamat pagi sume .da bgn tido tuh ,pekene la teh tarik ngan nasi lemak dulu ke ,roti canai ke ,baru ar layan ar .tp malangnya da pukul 10.30 pg .nnt da nk lunch da pon .lgpon mst ramai tgh keje skrg ni kn ?yg keje separuh hari tu ,best la korang !hehe .aku mmg xde kls pon ari nih .and guess wut ?aku x tido lg pon dr smlm .tenaga aku masih bnyk lg .kol 8.30 td aku da mandi da pon .rajin kn mandi awal ?haha .pastu aku beli teh tarik ngan nasi lemak .singgah kedai member aku beli kt dia .dapat la bnyk skit nasi tuh .pastu ade extra lauk dia bubuh .haha .da pas mkn tuh ,aku temankan mak aku pegi Agro Bank .dia nk wat akaun untuk mak cik aku .mak cik aku pki akaun mak aku untuk belanja dia kt Masterskill .mak cik ngan adik aku br je bljr kt Masterskill tuh .pas da siap urusan perbankan ,aku bwk mak aku pegi pasar plak .tp xpe ,tenaga bnyk lg .pastu blk ,terus mengadap pc kesayangan nih .heheh .amacam ?bnyk x tenaga aku ?ni belum lg campur semalam aku pusing2 downtown cheras 6-7 kali .hahah .saya seorang hyperaktif+insomnia !bubye .


                                                         tolong lap air liur semua !hahaha .



p/s : japgi pegi semayang jumaat ,pastu lepak kedai cendol dan lepak smp lebam !hahaha .

7

saya hampir alami 3 kemalangan .jalanraya malaysia suck .



selamat malam semua .td aku blk rumah ibu bapa aku kt KL dari Shah Alam dlm kol 8.30 camtu tau .aku blk nek moto .yela .mane la nk ade kete .ayah x kasi bwk gi shah alam .tkt nnt jd pape kt kete tuh ,klu jd pape kt aku xpe .hahaha .aku ikut jln motor .sbnrnya bende ni da lama da alami .tp aku x tahan td sbb jalan motor kt federal highway makin bnyk lubang !hish .gile bahaye korang tau x ?da dkt 3 kali aku nk jatuh masa bwk tuh .aku da la bwk 'perlahan' je .first event ,aku terlanggal bonggol yg tajam ,second event aku terlanggar lubang yg sgt dlm .terhenjut gile gak la aku .nk jatuh pon ade gak .aku da la x pki protection pape bwk moto td .cume helmet ,suar dgn baju lengan pendek jela kn ?third event aku hampir terlanggar banjir dalam terowong bwh jambatan tuh .gile tol .klu x da bersepah la aku .mmg mandi jenazah terus kt situ kot .hish geramny .pihak bertanggungjawab x tampal blk ke lubang2 tu ?bebal sungguh .xpela .aku da smp umah .alhamdullilah x jd pape .hehe .syukur pada Allah .dpt gak mkn tongke ayam masak pedas mak aku masak td .sdp gile !




p/s : klu aku excident camni ,aku nk salahkan sape berdasarkan story di atas ?mcm2 leh jadi .saya bukan mat rempit tau .

7

saya tak mandi lagi dan malam ni jom mkn puas2 !



assalamualaikum and hello2 .khhk .pukul 5.30 td aku br bgn tido je sbnrny .disebabkan x tido mlm .bese la .penyakit ni mmg da 100% melekat kt aku .nk tido mlm of coz la x bleh .sbb da puas tido siang kan .huahauh .tp xpela .asalkan tido dan ade tenaga nk wat keje .hihi .aku da la x mkn lg ni .lepas je bgn tido ,aku terus blogwalking blog kwn2 .post komen ,follow pe sume ,rase lapar la plak an .member2 aku sume da mkn .aku sorang je x mkn .member aku br blk dr kitchen(Diploma Kulinari) ,of coz la ade makanan yg dia bwk blk .tu pon aku x sentuh lg .yela .sbb gigi yg busuk ni x dibasuh dgn ubat gigi Colgate lg .haahah .mlm ni aku nk blk KL .aku nk soh mak aku masak sdp2 .aku nk mkn puas2 !hahaahh .leh saving duit belanja aku .smlm nk cucuk atm pon ,kene cucuk Maybank .xleh cucuk RM20 plak .kene RM50 .aku da la jenis gile mkn .haahha .ok la nk mandi .sape nk ikut ,jom !haha .bubye .




p/s :hari ni rase nk mkn sotong goreng tepung .anda tau la sbb ape .hehehe .

2

tarak guna itu spain-der .paul the octopus kene goreng salut tepung !






arghhhhh !camne jerman x hidup lgsg mase match td ?aku betul2 x sangke la .mmg x dpt bola lgsg kt jerman .klu dpt pon ,ssh gile nk kasi gol .kenapa kenapa ?adoi .geram gak tgk spain men td .mmg sgt berhati2 .pastu bnyk plak wat adegan lakonan sinetron plak .contohnya capdevilla .dia nk berlakon lg la tuh .x cukup menang anugerah Pelakon Penipu Terbaik mase lawan portugal itu hari ,leh lak nk merangkul anugerah untuk kali ke-2 mase lawan jerman td .hishh .sumpah aku bengang gile .bayangkan la dari suku akhir smp la ke separuh akhir ni ,asyik menang tipis je dgn lawan2 diorang .nape ea ?aku rase ni mst ade something spain buat ni kot .dgn ramalan sotong bodo lembik tarak gune ,Paul The Octopus lg ,mmg spain nmpk mcm  cool je .si sotong tu pon leh lak dia pilih spain last2 minit kn ?grr .geram ouh .aku mmg x sangke smp skrg .jerman yg menang pelbagai match dgn gol yg bnyk ,leh kalah ngan spain mcm tu je ?adoi .xleh jadik ni .xpela .nk tido la .sedih betul .aku harap team aku ,The Oranje akan kalahkan Spain-Der .haahah ! bubye .

p/s : blk umah nnt ,aku nk soh mak aku gorengkan sotong salut tepung .lepas geram punye psl .wkaaakakka !

8

hari ni saya x pegi kelas sbb ujan .





assalamualaikum dan slmt ptg semua .hari ni aku bgn lmbt .sbb tido pon lmbt .xtau la .da lame da aku xleh tido normal cam org lain .sbb dok berjaga smp pagi .da lepas subuh tu br la tido .klu bgn tu ,ampa phm2 jela .mst la ptg .xpon dkt2 maghrib br bgn .nk wat camne kn ?kene ubah gak la perangai camni .

td kelas kol 2 .aku bgn kol 1.40 .aku da siap mandi2 pe sume la kan .sblm nk pegi kelas tu ,aku pekene la winston sebatang .sbb pas mandi baru syok kene sebat .aku tgk kt luar da gelap .tp igtkn gelap men2 je .da abis pekene tuh ,amik ko .tibe2 kete kwn aku buat bising sbb kene air ujan .tupp tapp tuppp tapp kt atas bumbung kete dia .aku mmg xleh watpe la .redha la x pegi kelas .nk pinjam kete mls plak nk bwk .adoi .aku bkn saje xnk dtg kelas .ade alasan .hehe .


p/s :topik ape la yg aku tertinggal ea .   XD

2

belanda mara ke final !





 yahoooooooooooooooooooo !!terbaek la belanda .dapat gak masuk final .perghh.seram gak tgk game td .uruguay mmg x maen2 td .betol nk mng nmpk .tp apekan daya ,belanda lagi bertuah untuk ke final .dengan tendangan dari Giovanni Van Bronchrost pada minit ke-18 mmg rase ny mcm x sangke leh gol sbb luar kotak .tendangan Bronchrost mmg kencang !pastu diselangi dengan tendangan dari Diego Forlan dari luar kotak gak .agak bahaya la bagi Belanda sbb da seri 1-1 .

masa second-half da start ,time tu mmg Belanda serang kaw2 punye .x bg chance .gol ke-2 dapat dimasukkan oleh Arjen Robben dgn tandukan yg hebat !hoho .smart gile sbb kene tiang gol dulu baru masuk .pastu gol ke-3 untuk Belanda dapat dimasukkan oleh Wesley Sneijder .mmg smart .sbb slow je bola tu masuk .slmt la x offside td .x kene kaki player sorang lg tuh .bile mase nk abis tuh ,uruguay hentak belanda gile2 .dapat la masuk 1 gol .tp kene satu lg la .last2 x dpt gak .adoi .tp ape2 pon ,aku x fuck uruguay sbb uruguay maen pon cantik .sengit gak match td.sape la yg akan jumpe netherland ? CONGRATS TO NETHERLAND !!!!




0

selepas tidak tido seharian .





pukul 4 pagi td aku try tido .da bergolek-golek selama 2 jam ,xleh gak tido .last2 aku on laptop men game je .mmg xleh tido lgsg .pastu kol 9 aku kene pegi kolej nk tgk member aku perform ,MyStarz PTPL & MSU .hehe .lebih kurang mcm mystarz LG je .hahaha .dan member aku bwk genre hip hop .dia nyanyi lagu "Millionare" .dapat la no-2 .congrats to Addyclan sbb mng .berbaloi gak aku jerit maki hamun dari bwh .haahh .



lepas blk tuh ,pekene nasi lemak 2 bungkus .mmg knyg gile la .tp xkn nk tido kot .br pas mkn .mata da berat gile .aku mmg xleh thn ,aku tido gak la .mmg terus terlelap .hahaa .kol 5 plak member aku kejut pegi tido tmpt len sbb aku tido tmpt dia .adoi .aku pegi bilik lain ,sambung tido smp kol 11 td .hahaha .sonok gile tido .da la mata aku mengalami sindrom sepet .aku xtau nape .sebelah mata ni bengkak la plak .bangang tol .skrg ni nk tggu mandi ngan mkn je .sbb kol 2.30 nk tgk bola ,Netherland VS Uruguay .mst sengit kn ?hoho .ok bubye .

4

kenapa kene hidup dlm peraturan ?






nape la hidup ni nk kene ade peraturan ?ape yg kite buat ,sume x bleh .sbb ni lah ,sbb tu lah .kadang2 rase bek idup kt pulau ke ,tgh hutan ke ,xde la org nk kaco .xpon dok dlm umah xyah kuar .buat hal sndr .tp dok dlm umah pon org dok mengata gak .mulut org nih mane leh tutup .manusia mmg xleh tgk org laen sng lgsg .dengki ,prasangka sume ade .pejadahny nk kaco idup org ?dan orang yg plg kite rapat pon x abis2 nk control ape kite buat .bile kite ckp bende yg patut ditegah ,xnk dgr .bile kite wat bende yg x menyusahkn org ,nk plak sound2 .duit pon nk kene control .kita da matang pon kene control ngan mak bapak lg .bg yg ade akal fikiran ,mst la leh pikir baek buruk ,bg yg suke dgn bende2 rosak ,tu hal kita dgn tuhan .nk tegur pon kene ade cara .jgn smp naek tgn .klu ade kisah silam yg buruk dgn org tu ,kita x pyh nk dendam2 lg .ni ckp belakang la ,sisihkn org tu la .kate da settle,settle la .klu org tu da xde dendam lg ,nape kita perlu ade dendam lg kt org tuh .yg lepas tu jd kn la iktibar .smp bile kita nk berdendam .x baek la .sedangkan nabi pon ampunkan umat .klu org tu da betul2 insaf ,jgn la seksa org tu secara rohani .kang kene blk .contoh da bnyk da .aku pon da alami .renung2 kan dan selamat beramal .   XD

bnyk duit la nk pki bulan ni !



assalamualaikum and slmt petang hampir maghrib nih .seperti biasa ,klu aku dok kl ,mst bgn tido kol 3 ptg dan ke atas .hahaha .yela pagi dok berjaga men game la ,tgk bola la ,lepak la .bile lg nk rase camni ?kang da keje jgn harap la nk rase camni .nk kene tido awal bgn awal !haha .pas maghrib ni nk kene blk shah alam la plak .da blk tu ,nk kene wat keje lagi .asaimen bnyk yg x settle .satu je tp bnyk bende la nk kene taip2 nih .adoi .menyampah tol .inilah penangan tangguh keje .hoho .

                                          kn bgs ade duit camni .xyah pening pale .hkhkhk .


pastu minyak hitam motor x tukar2 lg ,moto x basuh lg ,lining break dpn blkg x tukar lg ,adoi .bnyk duit nk kene pki plak .pastu nk kene byr duit umah sewa lg .da la bulan ni mak bapak aku x support .psl adik aku masuk masterskill college universiti .hahah .dkt dgn hulu langat ke ape ntah .dkt ngan umah aku gak .aku x pegi tgk adik aku masuk td sbb aku tido .xpela .ade mase nnt leh la aku jenguk .huahuahuah .ok la .mak da pggl mkn .lapar nih !hehe !bubye .

0

germany malukan argentina | performance spain makin terbaik .






hello .slmt pagi buta sume .hahah .akhirnya dpt gak aku post .skrg ni makin lame makin xde topik nk posting .harapkan world cup tahun ni jela .td tgk germany vs argentina kt barkath .dkt bukit jalil .kt situ mmg gamat gile .dpt la duk blkg artis nih ,Aznil Hj.Nawawi .haha .dia gendong anak sape ntah .aku pon xtau .kate ny anak dia no-3 .wallahualam .sbb dia da da lama duda kn .ntah dia gebang kitorang ke ape .hahah .ok ok blk pada topik .perlawanan td mmg betul2 malukan argentina .bayangkan la ,4-0 .sape x malu beb .klu team aku pon kompem nangis smp dlm bus .hahaha .messi ngan higuain nmpk mmg x hidup .ssh nk dpt bola yg dikuasai oleh germany .baru minit ke-3 ,germany da dpt da satu gol .diikuti dgn 3 gol yg seterusnya .gol yg terakhir pon last2 minit .perghh .cayalah germany .tp aku x sokong sape2 sbb netherland da mng smlm .hehe .



                                               pak nil dan rakan-rakan .huahuahua .    XD


pastu td tgk spain vs paraguay kt umah member .xleh nk huru-hara sbb mak bapak dia da tido .uhauahu .tp aku mmg x sure paraguay leh mng .sbb lwn ngan jepun ari tuh pon mng penalti .inikan pula nk lawan ngan spain .mcm akar dgn daun je .khkhhkk .masa penalti cordozo amik ,x gol kn .sepatutnya kene amik lagi satu sbb 3 pemain spain masuk kotak .adoi .xkn la lastman x nmpk kot .klu la bleh gal second penalti tuh ,rase da leh seri@mng da .hoho .mase xabi alonso amik pon kene 2 kali .pemain spain gak kelam kabut masuk kotak .x paham aku .tgk david villa pon macam tamak je nk gol .grr .x kesah la spain ngan germany mng .asalkan belanda kesayangan aku ,the oranje da mng .huihahuah .jumpe di semi final !


6

(18SX)Video Lucah Melayu 3GP



assalamualaikum ,ape khabar sume ?slmt petang .sbnrny aku br bgn tido nih .x patut kn br bgn ?yela .pagi td aku br tido .kol 7.30 kot .mmg la badan aku da lembik da lemau .kene plak kt katil yang empuk ,mane la nk bgn .hehe .pagi td pon dpt gak nasi lemak free kt kedai member .mmg terbaek .pekene sambal kerang lak .

bdk2 skrg nih ,klu xde cite blue dlm hp x sah kn ?klu member2 korang mintak handset korang ,first thing mst diorang tny ,"ade market x ?" ,"ade blue x ?" .adoi .ape la nk jadi .tp xpela kn .tu bese la .nafsu sume org ade .tp jgn dok kantoi ngan gf/bf korang sudah la .jgn kate laki je simpan ,pompuan pon ade tau .bnyk la member2 aku dok simpan stuff mcm nih .pompuan pon ade .teruk betol .sumpah x tipu .
aku ade cerita lucah baik punye .nk tgk ?sini .




Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit “..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya..”.. 

Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk “bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau.”

Cerita 3 
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu …”cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas” Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar “Come on baby, lets make it…”..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti.. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.

Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.


p/s :bnyk ar korang aku nk taruk video lucah kt sini .blog aku suci taw .  XD



0

netherland permainkan brazil | uruguay naseb baek mng penalti dgn ghana .





haha !padan muke brazil .igt kuat sgt la !hahah .da kene penangan header sneijder ,baru tau nk diam .yg robinho apehal la men bengis je ari ni .rilek sudah .bengis2 pon ,ko kalah gak .nk siyes pon xleh gak .haha .suke ny aku netherland mng .yela .td aku tgk kt kedai mamak pon ,ramai yg sokong brazil .ape la ade kt brazil tuh .korang ni x reti2 nk paham ke ?star2 brazil mane ade da .ronaldhino pon x men kn .nk harap kaka,fabiano,robinho ngan maicon pon xleh gak .tgk la netherland ade sape kn .pastu felipe milo kene kad merah plak .da panas sgt la tuh .da kene 2 gol ,tau plak nk bengang ea .men kasar nmpk .tp xpe .van persie kene kuar sbb nk simpan untuk semi-final nnt .uishh .x sabar2 nk tgk .netherland lwn uruguay la plak .mst sengit kn ?tp aku mmg x sangka la netherland leh mng .tgk survey td ,bnyk org kata brazil yg mng .tp korang da slh beb .belanda bkn calang2 skuad .hauhhauhuh .naseb la sape sokong brazil tu .harap sokong netherland untuk semi-final nih .klu masuk final lg best .hehe .
 
tp apekan daya la ghana leh kalah penalti dgn uruguay .uruguay da cuka gile la mase ghana dpt first goal .tgk forlan pon da skt pale pikir camne nk sumbat gol .last2 dpt la satu gol .masuk ke xtra time plak ,dua2 x dpt jaringkan gol .masuk penalti ,amik ko .4-2 penalti .so,uruguay la masuk semi final nih .x sabar2 nk tggu 7 julai nih .beware uruguay !



p/s :sape la bakal masuk final nih ?hee .x sabar2 .   XD



netherland vs brazil .korang agak sape yg menang ?



                                                      
                                                                              VS




hello .pukul 10 ni kn pembukaan match untuk kelayakan ke separuh akhir .agak2 sape la yg mng ea ?aku of coz la belanda .hehe .klu da ade sneijder,robben,van persie,kuyt dan laen2 ,kompem la goyah defend brazil .tp luis fabiano,kaka,robinho,julio caesar,maicon xkn nk amik ringan kot .tu pon payah gak nk lwn .hahah .ape2 pon ,aku harap ,belanda mng .yeahh yeahhh !

da la,aku kene pegi kedai mamak dulu nih .kene pegi awal2 .kang xde seat nk duduk .xkn nk tgk berdiri je .ari ni kompem ramai .perlawanan penting nih .adoi . XD




3

edisi kentut melambangkan keperibadian anda .



1.ORG YG TIDAK JUJUR
> > orang yg kalau kentut lalu menyalahkan org lain.

2.ORG BENGONG
> > orang yg menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3.ORG BERWAWASAN 2020
> > orang yg tahu mase yg terbaik untuk kentut.

4.ORG SENGSARA
> > orang yg ingin kentut tapi tidak boler kentut.

5.ORG MISTERIUS
> > orang yg kalau kentut, orang lain tidak ada yg tahu.

6.ORG GUGUP
> > orang yg tiba-tiba terkentut bile disergah.

7.ORG YANG PERCAYE DIRI SENDIRI
> > org yg melepaskan kentutnye dengan bunyi yg amat lantang.

8.ORG SADIS
> > org yg kentut dalam selimut dan terus dikibaskan baunya.

9.ORG PEMALU
> > org yg kentut tidak berbunyi tetapi gusar org lain terbau kentutnya.

10.ORG STARTEGIK
> > org yg menyembunyikan bunyi kentutnya dengan ketawa terbahak-bahak agar org lain tidak dpt mendengar bunyi kentutnya.

11.ORG BODOH
> > org yg kalau abis kentutnya menghirup untuk mencium angin kentutnya.

12.ORG PELIK
> > org yg boleh mengeluarkan kentut apabila disuruh.

13.ORG SOMBONG
> > org yg sering mencium kentutnya sendiri dan bercerita akan keharuman kentutnya.

14.ORG RAMAH
> > org yang tidak kisah mencium kentut org lain.

15.ORG YG TIDAK SENANG BERGAUL
> > org yg suke kentut biler berkumpul dgn teman2.

16.ORG AKUATIK
> > org yg gemar kentut didalam air.

17.ORG ATLETIK
> > org kentut sambil mengeluarkan tenaga dalaman.

18.ORG JUJUR
> > org yg mengaku kalau abis kentut.

19.ORG PINNTAR
> > org yg menghuraikan kandungan bau kentut org lain.

20.ORG KELAKAR
> > org yg biler ketawa sambil terkentut.

21.ORG YG ROMANTIK
> > org yg kentut bunyinya mendayu dan berirama merdu ketika sedang berdating.

22.ORG YG TIDAK SIHAT
> > org yg bile batuk dier akan terkentut.

23.ORG YG PANAS BARAN
> > org yg mudah marah bile terbau kentut walaupun kentutnya sendiri.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top