5

HUKM dan budak2 yang xde otak suke wat hal dan wat bising .



hello dan assalamualaikum sume .sori la pada sume sbb aku x dpt update blog aku hari2 mcm selalu .bkn hari2 tp x ikut mase untuk aku update .sepatutnya aku akan update blog aku petang atau mlm .xpon aku akan post 2,3 entri yg berlainan .tp smlm ngan ari ni mmg lmbt skit plak an .sori la sbb x dpt blogwalking sbb aku bz skit .




setiap hari ade je aktiviti yg akan aku join .x kire sihat atau memenatkan .hahaha .fyi ,pagi td aku dgn x tido lg pe bagai ,aku kene temankan member aku pegi HUKM .nk tgk ayah dia sblm ayah dia operation .ayah dia kene penyakit usus .aku pon pelik sejak bile ayah dia sakit .sblm ni aku tgk elok je klu lepak umah dia .ayah dia leh bergurau pe sume .tp xtau la kn sbb smlm baru member aku ni antar ayah dia pegi HUKM .member aku ckp badan ayah dia kene cucuk smp 4 beg darah salur dlm badan ayah dia .member aku ni agak pondan skit .hahaah .xde la .dia cume xleh tgk darah2 ni je kot .x psl2 dia dok sblh ngan ayah dia kt dlm wad tu kang .haaha .



tp mase aku pegi pagi td ,da pukul 8.45 A.M .tp x dpt gak tgk .sbb pe ?sbb ayah dia da masuk operation room 15 minit yg lepas .yakni kol 8.30 A.M.member aku ni da kecewa da .dia pon x tido lg sbb tgk cite Wolfman aku bg smlm .pastu kitorang pegi minum pagi la kt area umah aku .pastu blk .terus tido .kol 1 ptg bgn gi semayang jumaat .da abis semayang jumaat aku smbg tido lg .haahah .smp kol 8 P.M .aku bgn2 terus mandi ,then duk dpn pc ni and blogwalking !tp yg plg geram budak2 kt umah atas aku nih .tau la mak bapak diorang sll xde .pastu bwk member2 masuk umah,memekak mlm2 .aku nk je serang .tp kang jd perang plak .malas ar .lantak diorang ar .budak2 xde otak ,jgn dilayan .sll wat hal .perangai mcm budak2 .


p/s :semoga operation ayah member aku berjaya .doakan .

5 comments:

[ㄨ]≤ IKRAM ≥[ㄨ] said...

huhu :D oit
. Pe kene ngn shoutbox mu tu :D tk bley text pun :S

PIDUT ASiS said...

ko g pok je kepala budak2 tu...hahaha..jangan bagi can..InsyaAllah operation ayah kawan ko tu selamat..

Post Terhangat...
Baby Beraksi Ghairah..(Versi Baby)

sebelas said...

semoga ayah member tu selamat erk :D






http://nomborsebelas.blogspot.com/

irahehe said...

ish..kau pergi jumpe mak bapak budak tue terus.kau cakap elok2.bagitau anak diorang bising.hehe..

semoga operation ayah member kau berjaya.amin.

s h a f i q h a s h i m _____ said...

hehehe.. aku ingatkan bdk2 hukm yang memekak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top