15

dapat award dari aqmar | terpaksa hilangkan diri selama seminggu .



assalamualaikum semua .sori sbb da lame aku x on blog .actually aku tgh takda mood ni sbrny .tp aku gagahkan diri gak untuk update blog nih .nnt mcm kosong plak kn .aku nk bgtau korang yg aku akan tgglkn blog ni selama seminggu .aku exam mggu nih .so ,terpaksa kurang update dan singgah blog korang .maaf sgt2 .nnt da abis exam ,kite blogwalking smp lebam ok .hehe .




1. Anda mesti memuji pemberi award
    baik gile sbb bagi aku award nih .hehe .thanx aqmar !

2.Sila beri award nie kepada 10 Bloggers yang laen
   em .nnt jela ok ?takda mood la .pape bgtau kt shoutbox nnt .

3. Anda mesti beritahu kepada 10 bloggers tadi
    tak nak buat ,xnk kwn .hahah .

4. Bagaimana anda boleh digelarkan Bloggers Best & Great
    ntah la .sbb sll update entri kot .hahaaha .


15 comments:

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

wish u luck!!!
=)

Miss Anisah said...

all the best for ur exam!
saye pun ade exam jugak!
tiap2 minggu.huhu

zikeryhassan said...

all the best :)

hans said...

owh
gudluck weih
jawab elok2


den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

Che Armster said...

asal ko ada exam tapi aku takde..

ooppss lupa aku bukan seorang peng-study lagi. Congrats sebab dapat award

Cik Bucken said...

selamat berusahe hingge ke negeri china!!eheheh.followed u oredy~

kAziShA said...

gud luck exam yup :)

hanif said...

semoga berjaya bro...

Azuan said...

gud luck bro..

sebelas said...

mana nak pi hilang seminggu nie?




http://nomborsebelas.blogspot.com/

Miz CanisTaL said...

still exam... gud luck ye... ;p

hans said...
PUPUT said...

gudluck azryx..semoga result dapat result gempaq ek..^_^

ila-ali said...

patutla dtg2 sunyi yo umah ko. exam rupanya. mcmana? ok tak exam tu. hope success selamanya. congrats dpt award

hans said...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top