19

percaya x saya pertama kali menjejakkkan kaki ke PAVILION ? XD



hello .assalamualaikum dan slmt pagi semua .korang cukup tido x ?aku x tido lg nih .lepas post entri ni ,mmg aku pegi kt bantal busuk aku la nk tido !hahha .sori la sbb x blogwalking smlm .aku pnt sgt lepas blk dr kl .pastu terus pegi tgk bola plak .pnt betol .da la x tido lgsg .smlm aku tido pon 6 jam je lepas blk dr kl .kol 11 mlm td br bgn .huhuh .kol 5 la aku tido .


smlm sumpah aku penat gile .da la x tido lg .nek moto gi kl kol 12 tgh hari .pastu pusing cari parking kt sungei wang .dgn x cukup duit nk bayar duit parking lg(sbb x cukup duit syiling) .perghh penat .aku masuk lowyat pegi balik rase ny 2 kali sbb silap beli barang .aku tmn member aku beli charger laptop dia .charger dia rosak .dan pastu terus gi PAVILION .and guess what .aku FIRST TIME PERGI PAVILION(saje caps lock .hahha ) .gile kn ?da lame dok kl pon ,tp x pernah gi sane .yela .sbb aku ni bkn jenis outgoing person .aku suke dok umah je .aku kuar smlm pon sbb nk tolong member aku belikan charger laptop .hhehe .

                              smp GSC PAVILION kol 4 PM .tgk free seat kol 11.30 PM .wadafak ?

konon nk pegi PAVILION tgk cite twilight:eclipse kegemaran korang semua .hehe .tp full la .nk wat camne .pastu igt nk karaoke kt redbox sblh wayang tuh .tp satu kepala RM38++ .mmg AKU KAYA(tipu) .so ,blk jela umah .lgpon mata aku da berat gile .dgn pnt asyik berjalan je.huaaaa !otw blk tu kn ,hujan la plak .adoi .kene berteduh bwh jambatan .da mcm ape ntah .hahaah .pastu ujan berhenti ,sambung perjalanan dan smp la umah .the end .(da ngantuk sgt sbnrny ni .hahah)


                                           time ni hujan sgt lebat .(moto dlm pic ni bkn moto aku)


p/s :aku jnj ptg ni aku bangun okeyh ?aku akan sambung blogwalking .bubye .


19 comments:

Amir Izzat said...

w'salam..okay ar tue pernah pergi..Haha..Aku pun tak pernah pergi..Ha,sambung tido ea? sama lah kita..nak pi tidoq gak nie..ngantuk..blogwalking pun letih bagai bekerja..kan??

eh! hujan ke? beteduh2..hehe
Satu lagi bro..ko buang la word verification nie..Nanti,senang sikit nak komen..sekadar bagitahu..hehe.Salam kenal dari Amir Izzat.

dah thanks sebab komen di blog AMir. :)

Coretanku..
Kegagalan PMR mengubah hidupku

Encik aMin said...

eclipse mmg tengah full giler skg bro... unless kalo ko nak tgk kat MBO Galaxy ampang laa.. hahar... p/s: i follow u.. :)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

tgk kat mbo desa petaling sudah :P

[z@ck] said...

bersyukurlah kamu sebab dah smpi pavi.aku tak pernah jejak kaki pun kat pavi

zikeryhassan said...

aku baru jejak sekali gak. selalu lalu lalang depan tu je. ahaha.

akuzle said...

salam, dik...

akak pecaya sgt2... tp adik cayer x yg akak x penah sampai? kesah bener neh yea...ehehhehe

ayeen:) said...

eyh.samalah.aku pun tak penah pg pavi.best ke sane??

kema said...

xpenah sampai PAVILION pon...huhu~ kt mane letak pavilion tuh pon xtaw...sadis~

xazryx said...

haha .untuk pengetahun korang ,aku masuk pavi tu kn ,da mcm kecil sgt .budak2 atau org2 dlm tu sume dress up acah2 hot je .aku pki bese je .pastu ade jumpe thumb ngan sape ntah .pompuan tu nmpk lisa surihani .hahaa.

Khairunnisa' said...

Pernah pergi sana sekali dua je, itu pon kawan ada anjurkan reunion di sana. Kedai yang saya mampu beli barangnya pon adalah Padini, pssh.

Fay Nana (Cik Fana) said...

saya tak pernah sampai di pavillion walaupun duduk kl. haha sangat kesian bukann?

kay-N said...

iskk sdey~ td dh komen~ tenet mengom ilang plak..

redbox mmg mhl..tp include buffet ngn 3 jam nyanyi kn? sy g redbox sogo..hehe mknn sdp!! hahaha xpn sbb sy lapa..=pp

Hamzah Ian said...

haku pun sesat lagi kat pavi tuh.. haha

sarah shafie said...

tk pernah lg jejakkan kaki kt sane..huhu..sadis tul..

Hariz said...

Hahaha...
Percaya...
Saya Tinggal Di Penang..
Tapi Bila Jejak kaki Di Pavillion Rasa
Macam X Sesuai jer~

NiZaM Limited said...

aku pon seumur hidup pernah jejak ke pavi sane skali je..bese2 je pon..

hanif said...

Aku pun x pernah pergi..bila ntah nak mencipta sejarah pergi buat kali pertama...:)

ira hanna said...

sumpah kene tengok cite eclipse, sangat best

aNNiE iS aiNiey said...

eclipse best! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top