11

saya pekene teh tarik ngan burger ayam double cheese pukul 3 pagi selepas hujan .rasanya sgtttt HEAVEN !!!!



assalamualaikum dan selamat pagi sume .nampak ny tenaga aku masih bnyk lagi .hoho .yela .td tido lame sgt .kol 12 A.M td hujan lebat gile .aku kt umah kwn aku time tuh .tp aku blk jgk ke umah dgn basah kuyup .sbb aku tau klu aku lepak on9 smbl hujan ni ,mst best .huahauhah .bile aku blogwalking smp kol 2.30 A.M ,perut rasa lapar gile !aku pon kuar ,start moto dan terus pegi beli burger ayam double cheese 2 biji .hhaaha .sumpah perut da mcm singa lapar .da aku beli ,blk la kn .tibe2 member aku ajak lepak .dia kate ,"klu time ni pekene teh tarik azry ,heaven gile tahap kung-pow nih" .aku mmg da xtahan ar .betul gak .da la baru lepas hujan .

                                                                    layannnnyyyyyyee !

aku dgn tanpa pikir 2 kali ,pegi kedai mapley pekene teh tarik kaw-kaw .fuhh .aku x dpt bayangkan perasaan aku camne .bayangkan teh tarik dgn lepas ujan lg .suasana dia amatlahhhhhh heaaaavveeeennnnnnnnnnnnnnn !layan gile .mcm layan stone pon ade(ok tipu) .hahahaha .tp beger aku x sentuh lg .aku simpan kt umah .da abis layan teh tarik .aku blk smbg mkn beger plak .perasaan sgtlahhhhhhhhh hhhhhheaaaaaaaaaavvvvennnnn !huauhhauhauha .sumpah layan .x tido pon xpe nih .aku nk layan perasaan ni lame2 .auhhaua .ok2 .aku nk layan youtube jap .ok bubye .




p/s :aku tgh cari cite ironman 2 dvd-rip .sape ade link ?bgtau ea .

11 comments:

Hani Shah said...

try ni
http://www.alivetorrents.com/torrent/8191043/iron-man-2-dvdrip-xvid-english-2010-fxg

aritu mmbr aku amek kat sni

saya_arief said...

pergh...
bez woooo teh tarik....

BeaN MorENo said...

pergh terliur seyh

myra arshad (: said...

HAHA. gila betul . makan je eh :p
alaa. best ke teh tarik? mra tak penah mnum kot. HAHA

DuniakuAbstrak said...

kuat btol nafsu serakah makan ko kan? seb baik gelas teh tarik tu tak bleh d makan, kalo tak mesti da lama ko telan..haha

illianahidayah said...

wahhh...mane gambar berger..??
anda buatkan saya jugak laparrrr...
kena kuar carik makan ni...

kAziShA said...

fuiy0oo heaaaavvvveeennnnnnn sgt nih..bleh bayangkan :P

hans said...

hahahaha
heaven kan?
ko dah leh geng aku
aku beli 2 biji burger daging special dan habiskan xsampai 10 minit
ekekeke

weh,kalau sudi add la aku dkt fb yer
dan thanks selalu singgah, baca n komen blog aku...

ira aje said...

haha. semangat ehh.
lyn btl ~
ti pasni nk try ar ;p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ohh~ tiba2 rasa mcm nk pkena teh tarik ngan burger jugak laa..

kk said...

eh teh tarik satuu.siap.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top