2

puas hati x dengan ape yg korang ade skrg ?



If you think you are unhappy, look at them..


If you think your salary is low, how about her?


If you think you don't have many friends..look at him..


When you feel like giving up, think of this man.


If you think you suffer in life, do you suffer as much as he does?


If you complain about your transport system, how about theirs?


If your society is unfair to you, how about her?














8

elaun MARA da masuk !





assalamualaikum sume .pe kabar ?harap2 sume sihat .2 jam yang lalu ,aku br blk kls .haha .mls nk posting lepas blk kls td .letih betol .skrg baru la ade tenaga skit .hehe .td pegi check balance dlm akaun .mane la tau elaun mara da masuk ke .bygkn la .aku dari ari ahad xde duit .pki duit kwn je .cek2 td ,da masuk rupe ny !haha .perasaan sonok x terhingga la kn .bleh la mkn ape sume .klu xde elaun mara ,camne aku nk hidup ?wakaakak .xkn nk harap family je support aku ?bkn aku sorang je yg blaja kn .mmg mara ni sll bank in duit lmbt la .pnt je aku tggu .pernah smp seminggu baru masuk .adoi .pening pale . XD

2

jepun mengidam suku akhir | perlawanan yang x adil bg portugal .





hello .baru je blk dari tgk bola td .spain vs portugal .aku mmg x berpuas hati lgsg dgn match td .nmpk mcm referee berat sebelah .bnyk fouls yang dilakukan oleh spain x diambil kira atau tindakan oleh referee .dan plg yg aku x puas ati skl ,mase Christiano Ronaldo cross pada minit ke-89 ,tibe2 Joan Capdevila sakit telinga .mcm kene penampar plak an .rase kene penampar dgn jin kot.grrr .x pasal2 Ricardo Costa kene KAD MERAH ! aku mmg x puas ati gile la !tgk replay ,mane de kene pape !tgn Ricardo x kene lgsg kt telinga Capdevilla !cam shit !aku betol2 x puas ati gile .mcm referee berat sebelah .rase ny mmg kot .pastu lastman mcm xde fungsi pape .xkn la x nmpk .mase Capdevilla berlakon wat sakit telinga tu ,bkn ny ramai player kt dlm kotak tuh .betul2 x patut la !aku dan kawan-kawan aku mmg x puas ati gile .geram sgt2 kot .aku bkn la sokong portugal sgt .aku adalah penyokong tegar Netherland ,The Orange .sbb aku x sokong spain adalah diorang maen cam taik !passing mmg da perfect ,tp klu nk gol punye la susah .terlalu berhati-hati .game td je aku tgk bnyk try .yela .da nk masuk quarter final kn ? hehe .

                                                 rilek je kene kad merah .tau referee cam cb .      

                                   see ?! x kene pon kn ?! orang tu melangit smp ke belakang ade la !

                                  dan pemenang Pelakon Penipu Terbaik .jatuh kepada Joan Capdevilla !


dan perlawanan jepun vs paraguay td .aku hanya tengok mase extra time dgn penalti je .jepun main mmg cantik la .tp malangnya xde peluang .game ni mmg aku sokong jepun sbb diorang main lawa .dan x ganas .x macam spain ,main cam shit !grrr .mase penalti pon ,Yuichi Komano je yg x gol .kene palang atas .aku rase klu kene palang bwh skit bleh kot lantun masuk .tp apekan daya .xde rezeki .sabar jela jepun .korang tggu jela 4 tahun lg kt Brazil .sob sob sob . :(

dan ini adalah jadual untuk quarter-finals World Cup 2010:



p/s : kepada penyokong spain ,jgn la marah aku ea .ni cume luahan hati aku je .sbb aku rase mmg x adil match td .hehe .

11

disebalik video lady gaga - alejandro | ape maksudny?





alejandro ,alejandro !lirik2 camni aku ade je dgr kt mane2 .biasa la lagu ni tgh dok top skrg kn .br je td aku ngan kwn aku dok nyanyi2 lagu nih .haha .tp korang nyanyi2 lagu ni ,korang tau ke ape maksud lagu dan lirik lagu alejandro nih ?jgn main nyanyi ke ,kang terpesong akidah .inilah salah satu senjata untuk menyesatkan umat islam .meh sini aku terangkan psl lagu nih .first time aku tgk video clip lady gaga ni ,agak horror jugak .


"Alejandro" dalam maksud bahasa latin adalah "god" ataupun tuhan .lagu ni pada mulanya dia da sebut ,"but i can't just be with you like this anymore ,alejandro ."(aku tak boleh lg bersama ko mcm ni,tuhan .)mungkin lady gaga katakan ayat ni pada jesus christ .tp x pasti la kn dia ni betol2 ke sembah jesus christ .

                                                              berpakaian lengkap ala nazi .


                                                        bintang bucu 6(lambang israel)


                                                   segitiga/piramid(lambang freemason)


pada mula video ni pon ,ade sekumpulan gay sedang berkawat mcm Nazi klu korang perasan .dan dua orang gay memegang satu bende(bintang 6 bucu) dan piramid(lambang freeemason) yang disokong dgn badan mereka .ini menunjukkan yang israel akan memerintah dunia .pastu ade lady gaga pegang hati yang dilapik dengan cushion .mungkin ni hati yang orang mati dalam klip video "Bad Romance" ?dan ade juga gay yang berpakaian complete seperti pegawai-pegawai atasan Nazi ,cume bkn sebijik cam baju askar Nazi dulu la .lepas tu terpacul la dari mulut lady gaga , 

"I know that we are young.
And I know you may love me.
But I just can't be with you like this anymore.
Alejandro."

mungkin korang kate ,lirik lagu ni cam bese je .tp setiap lirik tu mgkn ade makna yang tersembunyi .

lady gaga complete berpakaian dengan google,baju hitam dan atas kepalanya seperti throne(takhta) .pastu ada sekumpulan gay menari sekeliling lady gaga yang berpakaian baju merah dengan salib terbalik di tangan ,badan dan tuttt .



korang juga akan nampak satu scene yang dia bkk google dia kejap belah kanan ,kejap belah kiri .tu juge ade simbolnya .daripada ape yg aku dpt ,dia mengikut dan menyokong agenda freemason yang mempunyai lambang "the all-seeing eye" .



 
                                                                    horus eye - the sun god

pastu korang juga akan perasan yang dia memakai pakaian persis seperti sister/nun(cume warna merah) .ini juga melambangkan yang kononnya dia dulu kuat agama ,tp akhirnya dia berputus asa dan tidak percayakan tuhan dengan menelan rosary beads(ataupon bahasa mudahny salib) .

                                                      Lady Gaga menelan rosary beads .





ade scene jugak dia kononnya bersetubuh dengan gay2 atas katil dengan tangan diikat dgn tali kononnya untuk memuaskan nafsu gay2 tersebut .ade jugak satu scene dia diangkat seperti upacara pemujaan .pastu ade lagi satu scene yang dia membuka bajuny dan membiarkan gay2 tersebut 'melahap' tubuh badannya .eeeeii .gelikn ?





mst ramai orang kate lady gaga dlm video ni muke dia huduh gile .sbnrny dia sengaja huduhkn muke dia dalam video ni sbb sume ni dlm bentuk nista pada tuhan yang dia x hargai kecantikan dan paras rupe yang tuhan anugerahkan pada dia .

katy perry ade sound si lady gaga psl video ni kt twitter :

ape kate korang ?klu korang kate sume ni mengarut ,aku suggest korang kaji bende2 ni .mgkn korang percaya atau tidak .itu terpulang pada budi bicara masing2 .



p/s :aku x dpt embed video ni kt sini sbb ade copyright .x psl2 kang blog aku kene block .hehe .nk tgk pegi sini ---> Lady Gaga - Alejandro


ape yg orang buat untuk awak,hargai la .klu x suke ,jgn la kutuk .





hello ,selamat pagi sume .pagi2 camni klu pekene nasi lemak dgn teh tarik mst best kn .asyik dgn roti canai je kahwin ngan teh tarik .nmpk ny brazil dan holland mng td .thanx to slovakia sbb bg belanda mng .hehe .ape-ape pon ,sory la sbb delete post video psl lady gaga tu ,aku nk edit lebih baik supaya korang bleh paham .dan aku x dpt tido lg .da la nnt kls kol 9 pagi .aduh .kompem eyebag gile sembab punye !hahah .

pagi ni aku nk luah kn skit la psl satu kwn nih .kwn A ni soh kwn B ni design satu baju .pastu kwn B ni mintak la tolong kwn C ni design baju untuk kelas kwn B nih .tp kwn C ni asyik dok tangguh2 je ,jd x dpt la kwn C ni design untuk kwn B .jadi kwn B ni pon design la baju .bkn pki Adobe Illustrator pon ,cume lukis atas kertas je design ny .sbb kwn B ni akan hantar kt kedai printing baju untuk design atas Illustrator .bile da siap design tuh ,kwn B ni mintak pendapat untuk semua kwn-kwn pada kwn B ni dalam kelas .20 orang kwn B ni tny dan semua 20 orang ni setuju dgn design kwn B ni untuk pki design dia for baju kelas diorang .

tp bile da siap sume nih ,kwn A bleh pegi ckp kt kwn B yang design yg kwn B buat x lawa lgsg .pastu tuduh kwn B ni x ckp kt kwn A ni yg dia da design baju tuh .dgn xde belas kasihan da penghargaan untuk kwn B ni buat pnt-pnt design tuh,dgn bergerak sana-sini untuk cari kedai printing baju ,kwn A pon antar msj kt kwn B,"ok.aku xkn beli baju ni .thanx .*SENYUM" .tergamak betol kwn A ckp camtu kt kwn B .smp kwn B ni nanges x henti2 .mase kwn B ni nk kol kwn C ni untuk ngadu ,kwn C plak tgh bengang dgn kwn B ni sbb hal remeh-temeh .kwn B ni lagi la tekanan .

bile kwn C dan kwn B sudah berbaik ,kwn B pon cite situasi seperti diatas pada kwn C .smpkn kwn C ni kuar air mata dgr cite kwn B .kwn C rase kwn B ni mcm diperbodohkn .segala usaha kwn B lakukan ,sume dikutuk dan x dihargai .ade la jugak beberapa rakan-rakan kwn B ni pujuk .dan mereka nk jgk pki design kwn B nih .biar la kwn A nk ckp pe kt kwn B ,asalkan rakan-rakan kwn B x perangai mcm kwn A nih .

timbul pula masalah kwn C dgn kwn D nih .kwn D yang xde kene-mengene dgn design baju ni pon slumber ckp design kwn B ni x lawa .padahal kwn D tu bkn sama kelas ngan kwn B pon .saje je nk tekan kwn B yang dah bnyk tekanan daripada kwn A dan kwn C .bile kwn B cite kt kwn C tentang kwn D ,kwn C xleh watpe dgn kwn D sbb kwn C dan kwn D mmg kwn rapat.cume kwn C ni lain course je dgn kwn B,kwn A,dan kwn D nih .bile kwn C dan kwn B da selesai masalah diorang ,kwn B ni ucap time kasih kt kwn C ni sbb tau masalah dan paham situasi kwn B nih .


p/s :ape-ape pon yg kwn kite buat ,jgn la persendakan atau ketawakn org tu .klu bende yg dia buat tu pon x kene dgn citarasa awak ,jage la hati dia skit .pikir usaha,tenaga dan wang yang kwn tu korbankan .jgn ikut sedap perut awak je !


37

freemason/illuminati di malaysia .jgn terkejut !



hello ,ape khabar sume ?bagi sesape yg tgh keje tuh ,jgn la tensen2 .hehe .ari ni nk kongsi skit psl freemason kt malaysia nih .sume ni ade kene mengene dgn anwar ibrahim ,pkr dan laen .harap2 sume berfikiran positif dan jgn menuduh sebarangan pada post ini .terserah pada reader nk percaya ke xnk .

AMARAN ! : TOPIK INI HANYALAH BERSIFAT INGIN TAHU OLEH PENULIS .DENGAN SEDIKIT RESEARCH YANG DIBUAT ,DIHARAP SUME READER DPT BERI KOMEN POSITIF .SAYA UMUR BARU 20 THN ,X TERLINTAS NK BURUKKAN MANE2 PIHAK .CUME PERASAAN INGIN TAHU JE .THANX !




so ,ape kene-mengene freemason dgn parti keadilan rakyat(pkr) nih ?klu korang sume perasan ,lambangny saje sudah menyerupai 'the all-seeing eye' yang terdapat pada note $1 Amerika .





biar aku terangkan ape maksud "novus ordo seclorum" dan "annuet aceptis" .ini adalah bermaksud untuk pembulatan dunia atau pun dunia akan dikawal 100% oleh freemason .mereka melakukan satu agenda iaitu "New World Order" dan kebanyakkan pemimpin-pemimpin dunia skrg adalah di bawah agenda ni .termasuk atuk bush sndr ,Prescott Bush .dan simbol pkr juga boleh disamakan dengan One-eyed God Horus ataupun dikenali "Tuhan Matahari" yang disembah sejak zaman Predynastic hingga Zaman Greece-Roman .


kenapa ade gambar george washington boleh disamakan dengan imej baphomet nih .ini sbnrnya adalah patung george washington yang ditempah khas dari Italy .semasa  patung ini dituunkan dari kapal ,sume yg berada di situ sgt2 terkejut .patung ini diukir dengan persamaan rupa dan gaya baphomet seperti disebelah adalah kerana george washington adalah presiden amerika yang pertama menjadi ahli freemason ini .x heran la klu patung dia diukir sebegini sbb anda sume da tau latarbelakang beliau .

Illuminati yang ada sekarang ini diasaskan oleh Jesuits/Vatican. Ignatius Loyolaasalnya adalah dari kumpulan alumbrados(the illuminated). Perkataan ini sebenarnya berasal daripada illumination atau enlightment.



Sebenarnya, Jesuits yang menulis the protocols of zion, dan mereka jual nama Yahudi untuk agenda jahat mereka dan menuding jari ke arah Yahudi!zion ini adalah kearah penubuhan negara untuk zionist .dan perlu diingatkan .zionist tidak sama dgn yahudi yang lain kerana untuk menjadi zionist ,tak perlu nk jadi yahudi .mcm korang tau isu sekarang nih ,banyak rabbi yahudi yang membantah sekeras-kerasnya kapal bantuan ke gaza yang diserang israel kerana bknny yahudi yang buat ,tp adalah kerajaan zionist yang sedang memerintah israel skrg .rabbi yahudi juga membantah penubuhan negara israel kerana mereka ditegah untuk menubuhkan negara sendiri oleh tuhan .


ok ,berbalik pada di atas ,nape saya terangkan tentang jesuits ?ini lah ringkasan tentang jesuits .
Kumpulan Jesuits telah diharamkan oleh Roman Catholic Church melalui Papal Bull pada tahun 1773 oleh Pope Clement XIV. Selepas itu Jesuits beroperasi secara undergound, dan Jesuits itulah yang telah mewujudkan illuminati moden tang menjadi kepala kepada kegiatan freemasonry di seluruh dunia .



tau x ape yang dibulatkn kt gambar di atas nih ?simbol IHS ini lah lambang Jesuits yang diterangkan td .Jesuits ini telah diwujudkan semula selepas membuat kacau di Eropah pada tahun 1814 oleh Pope Pius VII.gambar ini diambil di Common Word, Universiti Georgetown : Dari kiri Tony Blair(bekas Perdana Menteri Britain), John Esposito, Mustafa Ceric (Mufti Bosnia/IIIT), Kjell Magne Bondevik (Bekas Perdana Menteri Norway) dan Anwar Ibrahim (IIIT).ade juga yang mengatakan yang anwar ibrahim ni adalah ejen Nasrani(Jesuits/Vatican) .



dan ini adalah Lodge Officers untuk tahun 2010-2011 .ini adalah jawatan untuk Grand Lodge of Canada di Ontario .organisasi ini adalah organisasi freemason di sana .Anwar Ibrahim adalah salah seorang ahli bagi pertubuhan ini .Anwar Ibrahim juga pernah memegang jawatan ini pada tahun 2008-2009 .

terdapat juga bangunan-bangunan freemason yang menjadi tempat persidangan dan pemujaan di Malaysia .(dlm bulatan-Logo Masonic Lodge.)

                                               bangunan freemason di Johor Bharu,Johor .

                                                               Masonic Temple di Penang .


adakah ini satu kebetulan atau trick semata-mata ?logo mata sebijik mcm logo freemason iaitu 'all-seeing eye' digunakan pada logo PKR ini ?terpulang pada anda untuk menilai .terdapat juga simbol2 lain pada logo parti2 lain di Malaysia .contohnya di bawah ini .logo gabungan parti keadilan nasional dan parti rakyat malaysia .

                                    

ape kata korang ?adakah sume ni satu konspirasi,kebetulan atau kenyataan .tu sume terpulang pada budi bicara masing2 .aku pon xde la percaya 100% pada bende nih .cume research dan sebarkan pada korang semua je .xnk caya xpe .klu percaya pon xpe .dan sila berikan pandangan komen positif .terima kasih .akhirnya selesai juga post bende ni .hehe .

p/s :thanx pada beberapa website yang jadi tempat untuk aku research .bnyk sgt nk nyatakan kt sini .


england siap2 bungkus beg blk ,ghana sandaran utama seluruh afrika .




hello ,nmpk ny mata ni masih xnk pejam lagi .bertenaga sgt nih .tu yg rajin dok posting je .hehe .ape2 pon ,enjoy tgk argentina lwn mexico td .argentina asak gawang gol mexico bertubi-tubi .brp bnyk peluang leh goal .last2 ,dpt gak sumbat 3 gol .ok la match nih .dr germany lwn england ,nmpk sgt mcm lembik xde tenaga england main .walaupun ade gol yang x diiktiraf referee(mungkin referee tu tgh sakit perut kot) ,tp klu masuk pon x menjamin diorang masuk quarter-final .sbb germany da sah2 4 gol .kejam betol germany nih .tp respect ngan ghana yg dpt bertahan smp suku akhir .dan akan berdepan dgn uruguay mase quarter final nnt .mst sengit kn .kite tggu je la game esok .aku nk sgt tgk team aku,Netherlands dpt masuk quarter-final .dan harap dpt julang Piala Dunia .yeahhhhh !!

0

and1 3x3 streetball challenge 2010 .



hello .ape khabar sume .harap2 sume sihat2 dan x sakit2 belaka .hehe .bg sape yg tggu game awal pagi nih ,argentina vs mexico ,harap jgn tido .korang kene support belanda mlm ni sbb aku adalah penyokong tegar netherlands .huahuahua .bg yang pompuan2 ,pegi la tido .esok nk kene tolong mak masak kt dapur sume .kitorang laki2 ni je leh lepak mlm2 .hahah .



ari ni ade event kat jusco bkt tggi,klang .and1 3x3 streetball challenge .member aku 3 orang masuk competition nih .sorang xde sbb dia bercuti dgn family dia .so,dua orang ni terpaksa la amik baju ngan bola free je .hehe .bende ni start kol 8 pagi .tp kitorang gerak kol 2.30 ptg .bgs kn ?ni sbbny fenomena tido lmbt ler .kt sana ramai sgt team yg masuk smp aku rambang mata nk tgk mana satu .ade 9 court kt situ .dan dlm satu game berjalan dalam **** minit(tatau) .mase aku pergi td pon ,da smp peringkat suku akhir .dan grand final rase ny wat kt KL kot .kitorang pegi dlm 5 orang .dengan berbekalkan minyak 2 bar dan satu kete ,kitorang gerak smbl pusing2 satu klang sbb tatau jln .hahaa .last2 jumpe gak .

tp mase kitorang smp tuh ,kitorang x dpt amik baju ngan bola free sbb resit yg kitorang byr 3 mggu lepas ade kt member aku yg pegi holiday tuh .adoi .pening pale nk wat camne .so ,kitorang kol member kitorang tu dan maki-memaki dalam 3 minit camtu .ahahhaha .pastu 2 orang member aku yg masuk ni deal dgn penganjur camne nk dptkn baju dan bola free tuh .last2 ntah camne la orang tu watpe ,dpt jgk .mgkn dia kol kedai yg kitorang antar borang penyertaan tu kot .hehe .dpt baju ngan bola ,trs blah pegi mkn .mkn pon kt tmpt kami gak la .dan ini lah baju dan bola .


                                         3 baju free and1+sponsor dgn bola and1+sponsor .ahh.


                                                                  missing contestant .

                                             cara-cara memegang bola dgn tgn besar .haha* .

                                   jgn terpedaya dgn lengan tu .tu sume tipu belaka .fake abs .haha .

haha .ni sume cume nk sonokkan ati je sbb x dpt maen td .sorang player pegi main roller coaster kt genting .lupe basketball kt sini .haha .lupe nk bgtau .sponsor untuk competition ni adalah star ,wrigley's,one.fm(radio cina) dan milo of coz .

p/s :majulah sukan untuk negara . :D



2

klcc dan badut shuffle .



assalamualaikum !hello hello .akhirny dpt gak aku posting untuk mlm nih .disebabkn masalah connection yg x dpt dielakkan .zzz .ptg td sbnrny aku br bgn tidoq .haha !buruk ny perangai .mane la aku x bgn ptg ?lepas subuh br dpt tido .mata segar-bugar pagi buta smlm .tu yg aku posted bende2 mengarut .hehe .ptg td selepas bgn tido ,aku trs lepak kt luar bersama kwn2 .tgh2 dok sembang nih ,member ajak jln2 kl .sumpah bosan gile time tuh !so ,aku pon ikut la dgn berbekalkan minyak full tank ,trs gerak pegi klcc .


                                                              zzzzz .mak ai .gayat gile .


bdk2 ni bwk moto pon laju sgt .smp aku xleh nk keja kot .yela .aku bkn mat rempit .x suke bwk laju2 nih .aku mementingkn safety .khkhkhkhhkh .moto aku pon SLOW je .haha .pastu dlm 15 minit camtu la ,da smp pon di klcc .pandang kiri ,pandang kanan ,maksiat mmg tgh giat dijalankan .mase tuh jln2 kt tmn .mata aku da xleh kelip da .saje menggatai kjp .hahaha .tp trk betul la .da la ramai org .mcm ulat taik !(almaklum la jakun) .da tu member aku ni ajak masuk suria .dia kate nk beli brg .mmg loaded .td aku tgk suar dgn baju kt kedai mane ntah ,floor mane ntah ,section mane ntah .satu set RM 1,500 !perghh !klu aku la RM 1,500 ,bek aku beli gadget pc aku ke ,buat mkn ke ,buat motor ke ,lg la berbaloi .dr beli kt sini ,bek aku beli kt downtown cheras je .mmg kaya member aku .KAYA la sgt .haha .last2 x beli .aku pon ragu2 pebende dia nk beli .pastu kitorang pegi ground floor ,ade la sekumpulan badut yg wat lawak membadut .rase nk tepek pale sekor2 .hahaha .

aku rase aku dance lg gempak .aku leh shuffle ngan tektonik kot .haha .


tgk diorang wat belon la ,ape la .pastu mengarut je memanjang .pastu ade gadis-gadis bola bergambar ngan diorang .ade promotion ape ntah .mcm promotion tv lcd je .huh .pastu kitorang lepak la dkt tmpt fountain tuh .kitorang tgk org ,pastu kutuk2 .hahah .bese la keje kitorang .da tu ade plak si kapel ni dok gado2 dpn kitorang .rase nk gak sepak bontot sekor2 .yg awek majuk lebih .yg balak gerek lebih .haha .tp lawak la gak tgk org gado .pastu tgk fesyen2 org malaysia pki .ade yg x kene .da mcm org gile aku tgk dia pki ngan makeup .yang minah2 indon klu kuar kl ,jgn ckp la kn ?bergaya klhkn mak datin .klu bleh nk same dgn avril lavigne .hahah .pastu bllk umah ,mkn ,on9 .sekian .








p/s :aku rase ni la dunia dan akhirat plg gempak shuffle .hahah .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top