6

(18SX)Video Lucah Melayu 3GP



assalamualaikum ,ape khabar sume ?slmt petang .sbnrny aku br bgn tido nih .x patut kn br bgn ?yela .pagi td aku br tido .kol 7.30 kot .mmg la badan aku da lembik da lemau .kene plak kt katil yang empuk ,mane la nk bgn .hehe .pagi td pon dpt gak nasi lemak free kt kedai member .mmg terbaek .pekene sambal kerang lak .

bdk2 skrg nih ,klu xde cite blue dlm hp x sah kn ?klu member2 korang mintak handset korang ,first thing mst diorang tny ,"ade market x ?" ,"ade blue x ?" .adoi .ape la nk jadi .tp xpela kn .tu bese la .nafsu sume org ade .tp jgn dok kantoi ngan gf/bf korang sudah la .jgn kate laki je simpan ,pompuan pon ade tau .bnyk la member2 aku dok simpan stuff mcm nih .pompuan pon ade .teruk betol .sumpah x tipu .
aku ade cerita lucah baik punye .nk tgk ?sini .




Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit “..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya..”.. 

Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk “bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau.”

Cerita 3 
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu …”cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas” Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.

Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar “Come on baby, lets make it…”..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti.. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.

Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.


p/s :bnyk ar korang aku nk taruk video lucah kt sini .blog aku suci taw .  XD



6 comments:

miss hav0c said...

hahaha nice2! lawak2

Hani Shah said...

suke azry psl benda2 cmni eh hahah!

C I K . F Y Z A said...

aik? nk bagi buku lima?? lek lu bro. haha..

banyak jugak ek lawak-lawak jenis mcm tu.. adesss [==]"

Pakku Pakku said...

Ha ha

Pakku Pakku said...

Ha ha

Shuk said...

macam nak kenai la ceq nih..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top