7

saya tak mandi lagi dan malam ni jom mkn puas2 !



assalamualaikum and hello2 .khhk .pukul 5.30 td aku br bgn tido je sbnrny .disebabkan x tido mlm .bese la .penyakit ni mmg da 100% melekat kt aku .nk tido mlm of coz la x bleh .sbb da puas tido siang kan .huahauh .tp xpela .asalkan tido dan ade tenaga nk wat keje .hihi .aku da la x mkn lg ni .lepas je bgn tido ,aku terus blogwalking blog kwn2 .post komen ,follow pe sume ,rase lapar la plak an .member2 aku sume da mkn .aku sorang je x mkn .member aku br blk dr kitchen(Diploma Kulinari) ,of coz la ade makanan yg dia bwk blk .tu pon aku x sentuh lg .yela .sbb gigi yg busuk ni x dibasuh dgn ubat gigi Colgate lg .haahah .mlm ni aku nk blk KL .aku nk soh mak aku masak sdp2 .aku nk mkn puas2 !hahaahh .leh saving duit belanja aku .smlm nk cucuk atm pon ,kene cucuk Maybank .xleh cucuk RM20 plak .kene RM50 .aku da la jenis gile mkn .haahha .ok la nk mandi .sape nk ikut ,jom !haha .bubye .




p/s :hari ni rase nk mkn sotong goreng tepung .anda tau la sbb ape .hehehe .

7 comments:

Kie-yu said...

heee
ramai yg nak tibai sotong ari ni
mogok katenyer!

LuVidA^^ said...

mak kite pon masak sotong arini... kebetulan sgt :P

Sir Marcello said...

kami benci sotong!!!

miyahaha~

Sheera Razak said...

kesian sotong jadi bahan makian hahaha

kak ina kl said...

salam..ramai tul nak buat sotong goreng tepung..kenapa ek

shazzy :) said...

haha alaaaaaaa lupa nak dinner sotong tadik!

latvia said...

fobia tgok sotong, tp cam best je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top