6

selamat hari raya !





selamat hari raya kepada semua umat islam di dunia .aku nak memohon maaf kalau ada terkasar bahasa ,bnyk mencarut ,yang terasa hati dll .huh .tahun ni aku tak balik raya kampung pon sbb nak keje punye pasal .nak cari duit lebih la katakan .hehe .da la kene tukar tempat keje kat alamanda pulak .aku rase hari ni mesti takde org punye .malam raya ni pon macam tak meriah je .lepak kedai mamak cam bese .haha .eid .
p/s : duit raya .  :D



4

kaki games .



tak sabar rasenye .bila la game ni nak keluar .the most epic superb awesome game in the world is near !assassin creed revelations la .HAHA .siyes aku rase nak nangis bile dapat tau game ni nak kuar .jarang² orang mendalami perasaan pasal game macam aku ni .HHAHA .tapi ,ni installment terakhir .fuhh sedihnya .aku harap ade lagi 20 episode lagi game ni .mmg best .aku maen game ni start aku amik diploma dulu .da tiga game aku maen .yang assassin creed ni la .assassin creed 1 ,assassin creed 2 dgn assassin creed brotherhood .



korang tgk kat atas tu ?mane la aku tak menjerit keriangan dekat MPH Midvalley .klu korang ade kat MPH smlm dgr la kott aku menjerit .da macam orang gile dah .hahaha .da nak keluar da .tunggu berapa bulan je lagi .takpe .sabar sabar .hujung tahun ni banyak plak game best² .hard disk aku pon space nak abis da ni .satu hard disk rosak plak .haish geram plak aku .actually ni pon sbb aku pegi mid smlm nak beli barang dot dot dot je .last² singgah jap dekat MPH sbb masa tu baru kol 3 PM .tatau nak watpe .nak balik awal pon buat pe je .


nak balik tu hujan la plak .mula² tak lebat ,pastu lebat plak .kene berteduh bwh pondok dekat dgn tol .lame jugak la .sempat aku tido atas moto .selamat la hari ni aku cuti .best skit nak pegi mane² .takde rase sakit pale sgtt nak pikir macam² .macam haram .



p/s :  A.K.U  P.E.T.A.K   :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top