24

kenapa saya tidak tinggalkan komen di entri ?hanya jejak shoutbox .



assalamualaikum semua .hari ni mmg aku pikir xnk tido .tp apekan daya ,tido jgk akhirnya .aku tido kol 2 td .smp la kol 6 .ahhaha .itu pon sbb member aku kejutkan ajak lepak .klu x da smp esok pagi kot .hohoho .aku da la x mkn lg nih .td mak dgn adik kembar aku pegi Jalan T.A Rahman kt KL .diorang beli kain untuk baju raya agak ny .da la beli nasi kt pasar mlm je .tp aku x mkn lg .mls aku nk masak-memasak ni sbb mak ngan adik kembar aku da otw blk umah mase aku bgn td .hehe .






ok ok .berbalik pada tajuk diatas ,kenapa aku x tinggalkan komen ?aku cume tinggalkan jejak kt shoutbox je .tu pon untuk memudahkan korang visit blog aku blk .lg baek klu follow skl .hhehh .klu korang perasan ,setiap blog yg aku singgah ,aku akan komen .tipu la x komen .sbb aku kn blogger yg rajin .and yes ,aku singgah blog korang bkn suke2 tinggal jejak pastu blah .tp aku akan bace entri supaya aku berbaloi singgah blog korang .klu men tgglkn jejak je ,tu cume nk up traffic je .dpt ape ?x dpt ilmu dan berkongsi pengalaman kn ?so ,sape2 yang singgah blog orang tuh ,komen la ok .termasuk blog aku skl .


klu korang perasan ,kenapa aku x komen entri korang ?sori .bkn aku xnk komen .tp kebanyakkan blog yg aku bace memaparkan entri2 yg sgt2 panjang .aku scroll smp 5,6 kali pon x abis2 lg .ini menimbulkan kemalasan untuk bace entri .so ,try to summarize ur story for the best topic .klu aku singgah wat kali kedua atau kali ketiga ,aku akan tgglkn jejak kt shoutbox je sbb xde entri yg baru .entri yg baru mungkin aku da komen atau da bace .jalan alternatif yang laen adalah tgk entri2 yang lame dan aku akan komen entri2 lame korang tuh .klu x menarik ,mintak maaf la ye .bkn x sudi ,tp aku smp xtau nk komen ape kt entri korang tu .


ade certain entri yg aku nk tgglkn komen tp x bleh .sbb ade error kt comment tuh .aku nk tekan publish x bleh .pastu siap ade catpcha yang aku xleh submit .aku xtau la pc aku ke atau blog korang yg problem .klu aku cume tgglkn jejak kt shoutbox tu ,jgn marah ea .sbb bkn aku xnk komen ,tp ade masalah-masalah teknikal yg membuatkan aku x bleh nk tgglkn komen kt entri korang .sori sgt2 ye .


p/s :sori sbb entri ni panjang .hehe .ni untuk segelintir pihak je .bkn sume .


24 comments:

Sir Marcello said...

aku ada gak perasan ko...bagus2..
blog aku tak komen takpe..entri panjang2..hahaha

Sekilas said...

aku tak kisah gak kalau orang tinggal kan komen kat shoutbox terutama yang aku tahu mmg slalu singgah. tapi yg baru first time singgah, siap tulis " mai dtg blog komen2 enrty baru" ..walhal dia tak pernah komen pun entry aku. mmg aku singgah, tapi tak komen pun..wut u give u get back rite? hohoho..well, kalau ader prblem komen, aku pun wat cam ko, gi shoutbox jerk.

tapi aku suke je, sbb ade gak org singgah blog aku. huhu

ked :) said...

erm,,betol jugak tu.
tapi selalunya blogger yang tinggalakna jejak kat shout blogger yang xikhlas.
tu pendapat ked laa.
tapi kalau entri panjang sgt satu hal jugak kan..
peace~

wujud lagikah lelaki baik kat dunia ni

Dark Half said...

salam azry

aku lak x kisah org nak komen ke or just nak shout, for sure setiap yg dtg jerit aku akan return blk kt blog org tu.. kalau topik tu cam bleh masuk, aku komen la, tp kalau melibatkn entry emo tahap takleh blah, cam malas sket nk msuk campur

nak ckp org yg just shout x ikhlas, rasanya krg tepat. apa yg aku tgk, most yg shout kat blog aku, diorg akan klik nuff. aku appreciate sgt² semua yg komen atau just shout kt blog aku. thanx a lot termasuk la kau sekali ;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

terima kasih sbb singgah dan tinggalkan komen.. sangat mnghargainye ^__^ bila org komen entry kita.. ia buat kita lagi bersmngat nk berblogging.. thats wht hapen to me laa..

zikeryhassan said...

aku sama macam kau gak la. akan komen tang entri yang cam best lagi menarik.

Tokan said...

tq visit...aksi pancing adik2 d kampung. hanya dpt melihat dr jauh....jmput dtg slalu

Che Armster said...

hehe.. secara automatik ramai plak yang comment kat post ko (termasuk aku ahahhaha)

papehal pon aku tau aku dah berterima kasih kat ko sbb bagi aku curik gambar chatbox kat belah kiri tu :P

Hasrol Nizam said...

aku tak puas hati kalau main blogwalk2 ikut shoutbox ni. semua duk tgal link kat shoutbox. ntah baca ntah tidak. tapi aku rasa ramau yang baca sepintas lalu je klu baca pun..

Dari gopeng ke taiping. oh kisah bas lompat

aren said...

NI KOMEN SAYA : saya dah baca sampai habis entry anda ni.ahahahaha

Umie Nadhirah said...

Smalah kite! give me 5!

Panjangnye en3 awak,malas lah nak komen..HAHA^^

Lagi nyampah bila orang cakap"i follow u,follow me back k?"...kan? kan?

Amir said...

waa.. bestnya ada kembar!

RedBoy said...

red rasanya takde benda nk komen sbb pemilik blog nih x prnh lagik singgah blog red.. lalala.. hehe

::fadxieza:: said...

tengok!
saya dah tinggalkn komen..
haha..

Hidayah Ismawi said...

will always leave a comment if I like the entry ..hehe.. but if I have no opinions on the entry then will just leave a comment in the shoutbox..

the best I can do for you.. (thanks for commenting on my blog)

MY LATEST ENTRY: Bedtime Stories

Zulfadhli Isman said...

mgkin shoutbox lg mudah rasanya. :)

Donny Ien said...

dulu ada pasang,tapi ia x menggalakkan komen kat post..rugi jr

Mashi Toma said...

perasan azry de singgah n comment kt my entry.. nyway.. my blog xde mslh kot..

xkesah pon if xkomen.. he- *blog mashi xbyk sgt info or research yg gempak* =.='

encHIx laNDax said...

kadang2 aku xtau ape yg aku nak komen,tp kalau entri best,kompom aku komen pnye lah!

Nadira Nasarauddin said...

erm.. betol gak tu. saye trase gak. kadang2 melawat orang tanpe bace entry dorang. ok2. pasnh tabiat itu akan diubah.. :)

Chenta Rasa Sayang :) said...

aku plak,
entri yang best2 je aku kumen.
and tgk mood,
psl kumen entri tuh,
aku xpakse org weyh~
law rase nk kumen kumen,
law x pe,
tak demand pown.
blog is for fun.
rite?
:)

Mohd Adziim said...

kau ada tinggalkan komen kt entry aku..trimas.

fikah © said...

terima kasih sebab sudi komen kat blog F.
heee.
F pun kadang2 ada entri panjang gak.

Hariz said...

Wahhhhh Tahniah2 Bro :)


New Entry Prof-Hariz
Renungan Pagi Jumaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top