21

kenapa blog korang x letak shoutbox ni ?letak nuff ngan advert boleh plak .



entri ni bkn niat nk marah .tp mcm menyusahkan aku skit la semasa blogwalking .ade sesetengah blogger yg x letak shoutbox kt blog diorang .susah untuk aku dan blogger2 lain untuk tinggalkan jejak .tu jela bukti yg aku singgah blog korang .hehee .aku skrg ni mmg rajin blogwalking .tp bile ade blog yg xde shoutbox tuh ,ssh la aku .cara terbaik yg aku buat adalah tgglkn komen kt entri korang(blog yg xde shoutbox) .so dpt gak aku tgglkn jejak untuk korang singgah blog aku blk .heheh .tolong la buat shoutbox ye .boleh senangkn keje blogger2 sume untuk tgglkn jejak .alaa x besar mane pon shoutbox tu .kn bleh adjust saiz shoutbox tuh .advert ngan nuffnang taruk dlm blog korang ,bleh je .nape shoutbox xleh lak kn ?hehe .



p/s :jgn la terasa ye .aku cume igtkn je .xde marah2 pon .hehe .jom tgk test shot casting pelakon2 untuk filem Anu Dalam Botol .geli aku tgk nyah .haaha .




                                       kefli hancur jadi bapok .hahaha !


                   ady putra jadi bapok sore besaq la plak .hoho !



                          arja lee yg dpt berlakon last2 .hahaah .tp suke bogel .


21 comments:

irahehe said...

setuju.kalau xletak shoutbox..susah sket nak tingglkn jejak..

!!~miss kawaii~!! said...

hekk...
geram sy ble scroll2 xjmpe shoutbox... :pp

heart~ said...

ade stengah org mmg x suke buat sbb katanye xnk sesak...

hehe ntah la labu~~~

=P

lgpn kalo tingglkn jejak kat komen lg best kot...ngee~

Hasrol Nizam said...

blog aku ko jumpa tak shoutbox? ada hide kat tepi tu..hehe..

masing2 ada sebab kenapa tak letak shoutbox. sebab ramai yg dtg just tinggal jejak. tak komen pape. cam tak best pun ada..hehe

kakyong said...

salam singgah,
yg tak letak shoutbox tu sbb dia nak u tinggalkan jejak di kotak komen dia la... kdg2 ade org suka spam shoutbox.. tu pasal ramai juga blogger yg remove shoutbox...

my 2 cents jer.. tp kakyong tetap letak shoutbox, sbg alat komunikasi... walau hakikatnya kakyong lebih suka org tinggalkan jejak di kotak komen.. meaning, u singgah & read post & give ur respond..

nas said...

taw xper..tensen kalo org xletak shoutbox..
besenyer org yg xpasang shoutbox tue otai2....
tapi nie tak otai pon..tapi segan nak letak shoutbox..letak iklan boleh lak banyak3..penuh iklan satu blog..ehehehe

alynn malynna said...

hmm..kebanyakkan yg x letak shoutbox mmg nak kite komen kat n3 die..

kire kalau komen kat n3 maksudnye kite datang baca n3 die..biasenye kalau yg shoutbox tu singgah kejap n x bace n3...:)

kefli cantik..badan pun sesuai jekkk..

Hariz said...

Setiap Orang Ada Pendapat Masing2..
Bagi Mereka X nak letak Chatbox Adalah
Suruh Kita tInggalkan Jejak Di Entri..

kk said...

tahu takpe.aishh.susah kot kalau takde chatbox benda alah tu

Eciz said...

hah. aku da bgtau kan kenapa aku tak letak shoutmix. LALALALA



lagipun ramai yang, SINGGAH, JEJAK, itu je??? dtg untuk apa? bukan baca entry. tu bukan blogwalking namanya. dan aku jarang tinggalkan jejak kat shoutbox dorang.


aku tinggalkan jejak kat komen. mekaseh. ;DD

kema said...

taw xpe...xsyok kalo xde shoutbox tuh.....
hurm keifli tuh kalo jd gurl btol2 msti rmai y minat dia..haha~ mcm gurl habes

QieFLy si Dolce said...

yerrr aku tersngt la setuju klu takde shoubox tu aku mmg menyampah sngt nak visit...bukan besar mana pown mende tu :p harap2 adala yang terasa wakakakaa
Entry terkini : The latest HOT picture of MIMI ONE

Umie Nadhirah said...

Aku sokong cakap Alynn atas tu ^___^
Kebanyakan orang yang tinggalkan jejak kat SB mereka x baca en3..

azilas said...

Ya, setuju jgk. Dulu2 mmg geram sgt.tp skrg ok la.yg penting pilihan terletak di tgn kita.
Diorang tak letak krn ada sbb tertentu....
kebanyakkannya blog yg guna wordpress.
Lg 1 yg ada verification code byk2....blog ko ni pun ada jgk... hehe,jgn marah,nti cepat tua.

nosembilanbelas said...

tinggal susah..tak tinggal lagi la susahnya...ada pro dan kon..dia menyampah kot..tengok tak ada orang tinggal jejak.T_T..
cadangan..tinggalkan komen lak kat comment dia..kasik kaw2 sikit

s h a f i q h a s h i m _____ said...

walawei ko :p video :d

xazryx said...

hhaahah .ok ok .nnt aku buang verification code ni ea .maklumla .baru x smp sebulan menjinakkan diri dgnblogspot .hoho .

Faiz said...

anyway..ade org ckp shoutbox nie..ad mslhnye jg..sbb ade blogger yg juz tggl jejak kt shoutbox je tp xbce entri pun..susah jg cm2..btul x..hehe..
p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...
***Hit My Latest Update Here***

hudhud said...

hah betul tu. i pun dah pernah buat entry psl ni. menyampah kot yg tkd shoutbox ni huhu

Syukie said...

yup sokong, ia salah satu gadjet wajib~

Sekilas said...

dorang tak letak shoutbox, sbb nak suh ko tinggalkan komen kat entry. sebab sesetengah org ni, tinggal jejak je kat shoutbox, tapi bukan baca entry dan tingal komen kat entry.

aku kalau leh suka lagi orang tinggal komen kat entry, baru la nampak mesra sket antara blogger. ini takat hai hai bye bye kat shoutbox je tak guna jgk kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top