10

paul the octopus ramal spain menang | nuri ramal belanda menang .




                                     paul the octopus ramal spain jadi juara world cup 2010 .



                  burung nuri ni dia predict belanda yang jd juara world cup 2010 .(tatau name dia)



p/s :kaki judi lagi bnyk la jwbny pasni .hahaa .klu belanda menang ,sotong tu kene bnyk ugutan bunuh la jwb ny .hahaa .

10 comments:

Sheera Razak said...

ramai sayang sotong tuu and ramai jugak benci sotong tuu. memang famous la sotong tu nampaknya haha

aremierulez/Amirul said...

tiba-tiba binatang jadi tumpuan dan ramalan mereka dipercayai. hahaha..

meowwmania said...

silap aribulan jadik sotong goreng tepung si PAUL tuh huhu..

En iLham said...

dengar kata sepanyol volunteer nak lindung sotong tu
pape jelah
kebetulan je

nuriz said...

mcm2..hamster pun ada ramal gak ni burung nuri lak ahahaha

Hamzah Ian said...

gua pun tak puas ati ngan sotong nih.. grr. kasi goreng je la

beLalanG said...

manusia yg bodoh atau pun sotong tu yg slh???
**belalang emo :P

Gurlinrainbow said...

tp sotong ngn burung nuri ni comel lah ! aha =p

DaHLia said...

nuri tu nama mani...
jgn pasni ada lak binatang lain

Rabia Sensei said...

Haha...burung tu sat lagi nak kena goreng msk lada dah. Apa Nama Sebenar Artis Kita Ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top