22

ahmad dhani ,dewa 19 ,yahudi dan freemason .





 hello dan assalamualaikum .sori la x bls kunjungan .aku tido td .kol 10 td ,aku start moto terus blk kl .da la td ade roadblock .slmt aku jd penunggang motor yg halal .hehe .skrg ni nk kene repair komputer ayah aku .dia nk wat keje .korang layan la video nih .amik tau ye .sgt penting .patut la ahmad dhani pandai wat lagu .ade genetik yahudi rupe ny .


Part 1





Part 2






Part 3






p/s :luangkan la mase 30 minit je untuk bende ni .tgk movie hindustan smp 3 jam ,30 minit xkn xleh ?hehe .

22 comments:

cik panadol said...

die mmg dah sesat...dilakhnat Allah tau...
aku benci dengan pendirian/pegangan dia tp aku salute dengan karya seni dia....

Cik Bucken said...

hmm..sempot2 bahase lah line kat umah ni ha.. nak gak tgknye.. -_-"

♥-- emieysandra --♥ said...

internet slow..xleh nk tgk hbis sal ni..
emiey minat kump dewa dulu, lagu2 die mmg best..
emm..lepas ni, xnk skong kump ni dah

~_^

Zulfadhli Isman said...

tak sangka T_T

Hani Shah said...

patot la aku x minat dewa.. rupa nya psl ni
hmmm...

irahehe said...

ceit,orang yahudi rupenye.terus dah xminat lagu die.

hans said...
MahaMahu said...

sudah terang lagi bersuluh... negara mereka boleh berkongsi agama kan...

petisuara said...

akud ari dulu x sebulu dgn indon2 nih..lagi2 dewa nih..x masuk ahh..

Marlina Roslee said...

Dh xnk dgr lgu2 dye dh....
Trus aku x minat dye...

ira aje said...

ouh really meh??
too sad laa.
kte mnt sgt ngan karya2 dy.
adoyy. isk2

latvia said...

perggg... t'nganga Via tgok ke3 3 clip tu. Thanks sgt .... bf ni tau sikit2 je.

nabil_potter said...

dia ni memang merbahaya...

Wan_hazel said...

terok betol lah..lgu bukan men lah bez tapi pegangan huh...susah nak kasi taw.

Syaza Kelyza said...

dye ni mmg terok betol la :(

n@m@n said...

memang karya ahmad dhani mantap..

muzik + lirik yang sangat hebat, kita dgr lagu dia je la ..tak payah jadikan idola,,hehe

malayster said...

aku adalah baladewa ...........

myra arshad (: said...

ishk. dhani dhani. ku sangka warak, rupanya haprak juga. errrk ~

Khairunnisa' said...

Pernah dengar tentang dia ada darah campuran Yahudi. Dari attitude dia pon kita sudah dapat tengok =) I never liked him.

Thanks for sharing these videos, akhi =)

xazryx said...

yes .dat's correct .mak kandung dia yahudi .sbb indonesia kn leh kawin campur .tp xtau la mak yahudi dia tu masuk islam dulu ke x .sbb bapak dia kuat agama .ntah betul atau tidak .


dan untuk pengetahuan korang ,rumah ahmad dhani ni lagi sarat dgn simbolik2 yahudi dan freemason .x caye gi google-ing ok .

Fontonk said...

Aku dengar cerita amy search pun illuminti eh?

japierah said...

tapi mase sambut taun baru..owg msia tetap panggil dy wat konsert..huhu..pelik sbb tiada pemboikotan..HUAHUA..klu pk2 balik, sebenornya owg islam sendiri yg 'rosakkan' owg islam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top