ini cerita hari jumaat .



damn .lame sial aku tak update blog nih .mane ade masa .berkejar ke sana ke mari .hari ni aku bukak pose dgn budak² kelas aku masa form 5 dulu .lame tak jumpe diorang .especially yang perempuan la .laki ade la jumpe .yang selalu pon ade .tapi ptg nak kene antara asaimen aku dulu kt shah alam .so ,kol 4 aku gerak la shah alam .time tu langit da gelap da .takut ujan je .klu ujan ,program ape sume tak jadi kang .da antar asaimen ,aku suruh member aku datang MSU .nak lepak bazaar dulu .walaupun da pukul 5 .bkn nak beli barang pon ,ushar² je .



da lepak bazaar tuh .tgk² da nak ujan .kompem tak boleh balik ni .aku kompem la takleh bukak pose dgn budak² skolah aku .last² kat sini jugak aku berkampung .lepak dekat Nasi Kukus TTDI Jaya .ingatkan nak makan sini je .teringat plak ade member aku sorang ni sorang² kt shah alam ni ,ajak dia sekali alang-alang .pastu dia datang ,ajak bukak pose dekat gerai mak cik dia .tatau plak kan .mmg rezeki aku dgn dadok hari ni .HAHA .



lepas tu ape lagi ,rembat la lauk² yang ade .makan nasi plak .mmg kenyanglah .kene plak air tembikai laici .perghh .azan pon da berkumandang ,aku terus masuk mulut nasi dgn lauk tadi .last² ,aku paling cepat habis .entah pesal habis cepat sangatt .pastu pekene cablang ,baru la bleh balik dgn suka hati .aku balik straight pegi lepak ngan budak² kelas aku tuh .sembang² pe sume .lupe plak .sebelum sampai sg.besi ,aku lepak tepi highway sbb ujan sgtt .dekat tol kg.dato' harun tuh .aku ngan kwn² aku melalak la kat situ macam orang bodoh .


da abis lepak dgn kwn² bekas kelas aku ,kene pegi jamming plak .tapi tak jumpe langsung tmpt jamming .penyudahnye aku beli dua novel grafik lawak kampus yang latest .lama tak bace .tapi bagi adik aku yang bongsu as present sbb hari jadi dia .HAHA .



p/s : damn i'm tired .    :(



1 comments:

Hans said...

cablang tu apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top