3

satu bulan jadi penggangur .



assalamualaikum sume .lame aku x update blog ni .ade la dlm sebulan++ .sbb ape ?sbb aku mls gile .HAHA !bayangkan la .abis study je ,aku terus mls nk wat pape .klu bleh ,mandi ngan mkn pon mls .aku mmg pemalas extravangaza hiperbola .tp nk wat camne kn .klu mls ,x jd org aku .bek aku jd tunggul je .



bengang jgk bile dalam satu bulan asyik mengadap pc 24 jam nih ,ade je masalah pc nih .sakit pale aku .paling latest ,hard disk aku corrupt .rase partition je kot .tp masalahny 1TB kot .pffft .**** btl .bleh plak file system dari NTFS jd RAW .pe masalah ni ?da mcm² solution aku carik .tp x dpt jgk selesaikn masalah nih .wadafak ?!da la bnyk file² penting dlm HDD aku tuh .zzz .sabaq jela .


disebabkan aku x tido dari smlm sbb da terlebih tido smlm ,aku terus tmn mak aku pegi pasar .igt nk potong rambut .tp fulus plak xde .keje x ,mane nk dtg duit ?HEHE .yg best ,mak aku nk wat rendang ari ni .first thing first ,kene mkn .lame plak aku x mkn sedap² nih .HAHA !


p/s :remaining time scan bad sectors - 3(hrs)48(min) .zzz . xD


3 comments:

Syazwana said...

lama nye tak makan rendang
wuwwuuu

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

lama giler tanam anggur...kalo xde keje ni, lg boring..baik cari keje...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

░♥si lampu neon♥░ said...

kem salam kat mak ! hahahaha..update update !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top