2

ape aktviti hari ni ?



assalamualaikum !haih hari ni cam bosan plak .nk kuar ujan plak .member² pegi kenduri kahwin .aku je x pegi .aku mmg nk pegi tp aku kol member aku x angkat plak .aku lmbt kol kot .aku pon tatau ade kenduri kahwin ari ni .kakak member aku kahwin .yela kn .smlm x lepak dgn diorang .aku pegi kl jumpe kwn .lepak Bukit Bintang ,pastu pegi Taman Tasik Titiwangsa ,pastu lepak Fulamak Sup kt bwh umah aku .


ramai plak kt bb smlm .mlm mggu .bese la ramai² .seperti biasa dpn Maybank tu mst ade show .aku x pegi kerumun pon .aku dok dekat tangga je .mls nk gerak .aku ngan kwn aku dok bahan budak² yg berpakaian mcm nk pegi buat show je .HAHA .plawok plawok .blk tu singgah taman tasik titiwangsa jap sbb nk lepak depan fountain .pastu blk rumah terus .sumpah ngantuk .tp ade la masa aku online dan update blog mase kt umah .HAHA .



p/s  : harap² jgn pegi jauh² hari ni .tak larat da .HAHA .

2 comments:

irahehe said...

gambar tuh lawa. ^^

hafiz hafizol said...

owh.. g jalan aje dia.. lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top