9

"abg ,ayah masuk hospital ."



sumpah aku terkejut bila dapat msj nih atas moto .time tu of course la aku tgh membawa moto .dari mines ke sg.besi .baru blk dari downtown sane .mule² adik aku kol ,tp aku tak angkat sbb atas moto .da smp sg.besi ,baru aku tgk sape kol .pastu ade msj .adik aku antar .terkejut beruk la aku !tak pernah² plak ayah aku masuk hospital .aku terus pecut balik rumah la .tinggal kwn aku kt blkg .dia pegi naek ngan member laen .




aku kol la mak aku .ayah aku kene masuk Hospital Selayang .dia pengsan masa keje .aku takut ayah aku kene penyakit bahaya² nih .pastu abg sedara aku kol plak ,dia kate ayah aku takleh bukak mata .lagi cuak aku .aku tunggu smp pukul 5 pagi .tibe² aku tgk ayah aku da blk .aik ?sihat plak .ayah aku ckp mata dia problem .something wrong with cornea klu tak salah aku .hish .naseb baik la tak jadi pape .pakai ubat terus elok mata ayah aku .alhamdullilah .


p/s : aku pernah duduk hospital 2 bulan sbb patah kaki .*fakta   :)

9 comments:

UNA budak BAEQ said...

pheww mmg cuak gila kan kalao dpt berita camtuh . silap2 kita boleh tumpang sekaki sbb terkejut sakit jantung . ngehngeh .
wish ur father get well soon

*penah duduk hspital jga org sakit*fakta :p

noreenrara said...

penah duk wad sepanjang bulan puasa.. *fakta* hehe =)

WanFadhilah said...

semoga ayah anda sembuh seperti sedia kala.. :D

pernah duduk hospital 1 minggu je, sbb denggi. uuhuhu

marina anakcikbob said...

tekujat gak aku baca..moga everything goes well okeh.

Miss Tira said...

Alhamdulillah, tiada perkara yang tidak diingini berlaku. Semoga ayah Azry dianugerahkan kesihatan yang baik dari Allah s.w.t. Amin.

^ Uncle Syaf ^ said...

wooo...dangerous tuh,,.nasib baik tak de ape2 yg jadik...alhamdulillah...

eira said...

hope dyorg shat kmbali..bosan an duk hspital??xkira la,kita y msuk o kita y kne tggu..huhhh,,,

hans said...

syukur alhamdulillah ayah ko xjadi apa2

c.i.k.a.m.i.e.a said...

my dad pernah admit hospital... pasal high fever sampai meracau.. 2-3hari jugak la.. hohoho.. sies takut sebab tak pernah lagi kena macam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top