3

result da keluar .perghh .



perghh .ni mmg aku cuak .akhirnya tibalah saat untuk tgk result final projek aku .aku rase mule² kompem teruk punye result aku .mane tak nye .sume keje last minit .da x mcm final projek je .buat mcm assignment je .bodo .da la bgn lmbt .lepas zohor baru gerak .pastu smp ,aku tgk member² aku sume da settle .tahniah pada kawan² yang dapat A .hoho .usaha taik² mcm aku sume dpt B .ape la naseb .tu pon aku rase supervisor masing² tolong kot .keh3 .pastu da amik result ,kene plak settle borang tamat pengajian .maklumlah ,da abis diploma kn .keh3 .



nak kene settle ni la ,tu la .macam² .aku nk pegi cop je ,dia soh dtg esok .adoih .malas la aku nk pegi dua tiga kali nk settle bende ni je .tp xpela .esok tuh ,aku pegi gak settlekn sume .nk pegi settlekan balance pinjaman tu yg susah .aku kene pegi bank amik statement akaun ,pastu ulang balik pegi kolej .aduh .wtf .tak mati aku camtu ?!da la shah alam tu bandar yang sangatt 'sejukk' .koff3 .tapi sume da settle ,alhamdullilah la .nk tunggu graduate je .eh ,sebelum tuh amik degree dulu ler .graduate bln 11 .harem .



p/s  : tahniah pada student PTPL Shah Alam yang da amik result .HEHE .    :)

3 comments:

Miss Tira said...

Yeeaaah Tira graduate 30hb ni. Hahaha. Ouh PTPL ye. Tira pun dari sana jugak ^^

P/s: Maaf lama tak menyinggah. Bercuti sementara dari blog. Hehe ^^

c.i.k.a.m.i.e.a said...

congrats!!

fikah © said...

tahniah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top