23

Google Chrome okayy ,Mozilla Firefox hampeh ?



aku nk mintak tolong skit dgn korang yang berhati mulia di luar sana .tolong bkk blog aku dlm 3 browser ini jika ada .

  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Lain² Browser(Jika Ada)

dan cube tgk perbezaan template blog aku pada browser² yang korang guna untuk bukak blog aku td .adakah seperti ini ?


atau seperti ini ?




mcm korang nmpk yg aku tandakan kt navigation bar tuh ,bile aku bkk dlm Google Chrome ,hover lamp yg kaler ijau tu okeyy .bile aku bkk kt Mozilla Firefox ,hover lamp tu jatuh plak .aku pon tapaham nape .browser aku prob ke atau template aku prob .tolong kwn2 .tolong tengokkan ye .pastu korang tgk mane satu yg jadik bile korang bkk pki browser seperti yg aku list-kn kt atas tu haa .sob3 .   :(



p/s   :tolong tinggalkan komen klu korang da buat ape aku mintak td .aku nk tgk ape yg problem .plss !


23 comments:

Askrie Hishamuddin said...

azrt, betul lahhh.. kat mozilla firefox hover lamp jatuh :) sbb aku view pakai mozilla

IeDa said...

sy pakai crome yg comey tu.. n hasilnye ialah comey je page2 yg diview.. n i like google crome!

iZzuDdin said...

klu pakai google crome,ok jer...
smart la hover tu...
xde tutorial ker?? =)

Fairosza said...

haah dia kat bawah sket kalo guna firefox..tp ok je..

caliph shuriken said...

sy on9 guna musang api jaa.. rsa view ok jaa ni ^^

latest en3: ~ code blue ~

@rtzam said...

Ok jerk bro pakai Google Chorome =)

Markonah said...

i hate mojilaa. wekwekk. dulu aku guna mojila tapi tak pantas macam krom. krom terbaik doe! hahahaha

.izzati liyana. said...

i view using mozilla. yah. a bit jatuh. but it still looks okay lah. takdelah cacat sangat pon. still smart :)

mykhalis said...

takde apepun,,same je..saya punya nampak camtue le

xazryx said...

ahh sudah .sah2 template aku ni x compatible dgn mozilla .tu yg pki google chrome je .nnt tutorial aku letak .bg sape yg nk le .hehe .

faradeeba said...

aku tgok ok jeh.
tak jatuh pun.
cuma bukan hijau la, jd warna biru.

iLa sokmO said...

okey jer..xjdik cm2 pon..

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

ARC™ said...

byk tutorial edit blog skang mmg compatible esp utk chrome, dan since blogger dan chrome ialah google punya so masuk akallah kan

Suhami Ahmad said...

dia jatuh klo pakai mozilla...klu chrome ok

Dda Ly said...

saye gune chrome..:) elok je sume.hihi

jemput ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch ye♥♥

tokei-mdigital said...
azri fathurrahman said...

aku pakai rockmelt :'D .. kekadang chrome . but dislike mozilla, agak lembabs ~ -.-

Yana Mus said...

yUP! gOOGLE cHROME MMG TERBAIK!! Dah betahon guna ni.. Mmg besh lo...

hudahazwani said...

huda view gune google chrome..mcam pict yg first..ok jer ^__^

google chrome memang okayy n bestt! :))

S.3.V.3.N said...

setiap browser view dia lain bro. sbb tu kalau nk tukar template, kena test dl kat chrome n mozila. mozila sy x slow. laju mcm chrome gak. hehe. nak taw cara?jom pg blog sy. ada tutorial.

meira said...

dulu pakai la mozila..
skang da pakai chrome..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku pakai morz..ok je weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top