14

bobby burger : beger jalanan paling terbaik di dunia .



aku rase ramai tatau kedai beger nih .ni pon member aku yg bgtau .dia dpt tau dari sini .pastu aku dan member² terleleh air liur bile tgk beger yg ade kt situ .korang tgk je .jgn rase lapar plak .HAHA !



sumpah terbaek an ?aku ngan member² terus angkat punggung dari kerusi kedai mamak and gerak terus pegi keramat .sbb kedai beger ny kt situ .dalam 20 minit smp la keramat .tp kitorang dok cari² kedai tu kt mane .dok pusing² je kt kawasan taman permata tuh .last² jumpe gak dan inilah menu² beger kt kedai tuh .sumpah bnyk .rambang mata aku .HAHA !



yg dlm gamba tu la tuan punye kedai .bro bobby .dia la owner ,tukang masak ,tukang kire duit ,tukang cari modal dan sebagainya .lone ranger sdn bhd kot .HAHA .member aku dlm 6 org termasuk aku tny abg tu ape yg best .ade mcm² .limbo ,tiesto ,daging ,ayam ,ikan ,arnab pon ade .sumpah terbaek .kitorang tggu dia masak dlm 30 minit .yela bnyk kot order .dgn pekene ice lemon tea .sumpah x menyesal dtg sini .tgk la muke member² aku ni .muke layan gile **** !



dan inilah hasilnya selepas mkn selama 30 minit .lambat nk abis sbb tebal smp x muat mulut sorang² .HAHA .





p/s    : lepas ni rase nk try john burger kt uptown damansara plak .HEHE .    xD

14 comments:

mohdhaziqhanif said...

datang seremban..ade ijan berger..terbaikk

akmalhilmi said...

buat gua lapa
huhu

arEnyss dyla said...

lapar la pulak..huhu..

marina anakcikbob said...

pagi2 lagi mata aku dah d hiasi dengan makanan lazat.. mana nak carik beger pepagi buta ni wehhhh.. uwaaaaaaaaa...

Muhammad Helmi said...

burger hunter!!!
jln jln cri buerger (*_*)

nasri said...

skarang nie dh byk burger best2.. huhu~ tp tu kt keramat eh?? nnt leh la nk try.. haha.. bpe hengget burger yg kt atas tu?

~ NANA ~ said...

MAK OI...TERLIUR LA PULAK

Alal Yaakub | PM said...

gila tebal dia pnye burger...

mykhalis said...

perghhh.s.erius kecurrrr..sedap nyeee.. nak je naik bas transnasional datang sini..hehe

irahehe said...

kalau aku makan tuh, serius tak abis tuh. hahahaha.tapi macam sedap

D i n said...

fuh lagi sempoi dari KFC or Mcd..
rasa tringin plak dah brger cmni @_@

noreenrara said...

berger jalanan mmg terbaek ! :D

hafiz hafizol said...

xpernah lagik sampai sini.. lalalala

Rahim said...

bla la pegi tak ajak aku..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top