16

orang bodoh vs orang pandai .





Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar (berlagak macam org banyak duit!)
Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)

Orang bodoh
= ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka ‘bergesel’la ni)   
Orang pandai = takde motor, takde kereta, takde LRT tapi ada otak (kes suka numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang bodoh
= company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi gi minum gak kat cafeteria kena bayar plak tu
Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi company punya nescafe, milo, biskut bla bla bla angkut bawak balik !!!!

Orang bodoh
= beli suratkhabar sebab nak tengok nombor ekor je pas tu buang
Orang pandai = orang yg tunggu org bodoh buang pas tu dia kutip… dapat baca semua sekali wo

Orang bodoh
= kentut kuat² kat office pas tu bangga ngan baunya
Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi) baunya… boleh buat unta sakit perut! dhab pun koma sekejap! pas tu bermati-matian salahkan member sebelah guess sapa member sebelah tu?…sibodoh yg kentut kuat tula!)

Orang bodoh
= ada masalah cerita kat orang pandai
Orang pandai = dengar masalah orang bodoh pastu cerita kat orang bodoh yang lain, pas tu membodohkan orang bodoh tu…jadinya orang bodoh yang pertama tu jadi bodohs (plural) 



p/s :dua-dua x gune dlm situasi begini .HAHA !


16 comments:

Amy Syaquena said...

salam...

amy datang berkunjung di sini sambil folo, lepas nie boleh datang sini lagi

y@n@ M!B said...

mmg dua² xleh pakai daaaa..huhu~

Faiz said...

so..spe yg pndai...haha

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Black_roses92 said...

haha..tu dia. sama2 pandai and bodoh.. haha.. yg pndai pn mnyakitkan hati je.. hahaa

Umie Nadhirah said...

dua - dua x gune. -_____________-"


.



.




.

jamizal said...

smart gak hahahahahaha

taqiem said...

dlm dunia nie sume same jer.,.
xde bodo xde pndai kecuai usaha bg individu tu
klu rjin brusah blh dtg pndai tp kalau dsebalik ny
,..errrrmmmm,.pndai2 la pkir kn.,huhuu
(n_n),..

dunspeak♥ said...

aku tak terlibat dalam mana-mana situasi yang dinyatakan di atas..hekhekkk

aNa d'sKoDenG said...

pandai...amik kesempatan..

liyana aziz said...

nak cakap ni, shengall.. hahahahhahaha

aremierulez/Amirul said...

hahaha..
betul jugak ape yg kau tulis ni

E.d.Y said...

org pandai ke tu??

Anna Boleyn said...

hakhak. idea sendiri ke ni? bijak bijak.. :)

abgreds said...

sapa baca tak pandai jugak memang....bengong...

mera zati M.z said...

hahahaaha sengal ayam tol!

s.u.h.a said...

hahaha. sumpah lawak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top