2

jepun mengidam suku akhir | perlawanan yang x adil bg portugal .





hello .baru je blk dari tgk bola td .spain vs portugal .aku mmg x berpuas hati lgsg dgn match td .nmpk mcm referee berat sebelah .bnyk fouls yang dilakukan oleh spain x diambil kira atau tindakan oleh referee .dan plg yg aku x puas ati skl ,mase Christiano Ronaldo cross pada minit ke-89 ,tibe2 Joan Capdevila sakit telinga .mcm kene penampar plak an .rase kene penampar dgn jin kot.grrr .x pasal2 Ricardo Costa kene KAD MERAH ! aku mmg x puas ati gile la !tgk replay ,mane de kene pape !tgn Ricardo x kene lgsg kt telinga Capdevilla !cam shit !aku betol2 x puas ati gile .mcm referee berat sebelah .rase ny mmg kot .pastu lastman mcm xde fungsi pape .xkn la x nmpk .mase Capdevilla berlakon wat sakit telinga tu ,bkn ny ramai player kt dlm kotak tuh .betul2 x patut la !aku dan kawan-kawan aku mmg x puas ati gile .geram sgt2 kot .aku bkn la sokong portugal sgt .aku adalah penyokong tegar Netherland ,The Orange .sbb aku x sokong spain adalah diorang maen cam taik !passing mmg da perfect ,tp klu nk gol punye la susah .terlalu berhati-hati .game td je aku tgk bnyk try .yela .da nk masuk quarter final kn ? hehe .

                                                 rilek je kene kad merah .tau referee cam cb .      

                                   see ?! x kene pon kn ?! orang tu melangit smp ke belakang ade la !

                                  dan pemenang Pelakon Penipu Terbaik .jatuh kepada Joan Capdevilla !


dan perlawanan jepun vs paraguay td .aku hanya tengok mase extra time dgn penalti je .jepun main mmg cantik la .tp malangnya xde peluang .game ni mmg aku sokong jepun sbb diorang main lawa .dan x ganas .x macam spain ,main cam shit !grrr .mase penalti pon ,Yuichi Komano je yg x gol .kene palang atas .aku rase klu kene palang bwh skit bleh kot lantun masuk .tp apekan daya .xde rezeki .sabar jela jepun .korang tggu jela 4 tahun lg kt Brazil .sob sob sob . :(

dan ini adalah jadual untuk quarter-finals World Cup 2010:



p/s : kepada penyokong spain ,jgn la marah aku ea .ni cume luahan hati aku je .sbb aku rase mmg x adil match td .hehe .

2 comments:

r-mean said...

video dari jauh nmpk capdevilla kene siku..ape2 pun ronaldo kene blaja ngan capdevilla camne nak berlakon..haha

xazryx said...

haha .tu la psl .ronaldo men jujur sgt la smlm .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top