airline ads .



 heyyo ,tibe2 teringat psl airlines ni .walaupon aku x pernah naek kapal terbang(bese la family sederhana je) ,tp aku rase mcm x patut gak klu tambang kapal terbang mcm kt MAS mahal gile .mcm mane la MAS leh nk jatuh ,tambang mahal kot .pastu kerajaan support lg kerugian MAS ,aku rase MAS ni mcm di anak-tirikan .yela kn .tp yg bgs ny MAS ni dia punye FA pki tudung ,agak2 sopan la jugak .klu air asia ,nauzubillah la ,klu aku pegi LRT Bandar Tasik Selatan ,ade jela FA yang br blk .muke lawa mak ai ,tp smoking da .teruk gile .orang umah aku pon nk jadi FA .tp jgn jd FA Air Asia la .klu x ade je mate meliar .untuk nasihat pada korang ,nk jd FA cari airlines yang xde seksa sgt suruh korang pki sexy2 .huhu .


p/s :air asia ni nk gak brush plane dia MU .tau la sponsor .aku da la fuck MU .grrr !






































1 comments:

reen said...

fa mas memg bgus heehe (abgku ex fa mas)

tp mas mahal coz service die, tip top
air asia asek tipu org je
flight delay lah flight tk jd delay lah last skali tk dpt nek flight

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top