11

disebalik video lady gaga - alejandro | ape maksudny?





alejandro ,alejandro !lirik2 camni aku ade je dgr kt mane2 .biasa la lagu ni tgh dok top skrg kn .br je td aku ngan kwn aku dok nyanyi2 lagu nih .haha .tp korang nyanyi2 lagu ni ,korang tau ke ape maksud lagu dan lirik lagu alejandro nih ?jgn main nyanyi ke ,kang terpesong akidah .inilah salah satu senjata untuk menyesatkan umat islam .meh sini aku terangkan psl lagu nih .first time aku tgk video clip lady gaga ni ,agak horror jugak .


"Alejandro" dalam maksud bahasa latin adalah "god" ataupun tuhan .lagu ni pada mulanya dia da sebut ,"but i can't just be with you like this anymore ,alejandro ."(aku tak boleh lg bersama ko mcm ni,tuhan .)mungkin lady gaga katakan ayat ni pada jesus christ .tp x pasti la kn dia ni betol2 ke sembah jesus christ .

                                                              berpakaian lengkap ala nazi .


                                                        bintang bucu 6(lambang israel)


                                                   segitiga/piramid(lambang freemason)


pada mula video ni pon ,ade sekumpulan gay sedang berkawat mcm Nazi klu korang perasan .dan dua orang gay memegang satu bende(bintang 6 bucu) dan piramid(lambang freeemason) yang disokong dgn badan mereka .ini menunjukkan yang israel akan memerintah dunia .pastu ade lady gaga pegang hati yang dilapik dengan cushion .mungkin ni hati yang orang mati dalam klip video "Bad Romance" ?dan ade juga gay yang berpakaian complete seperti pegawai-pegawai atasan Nazi ,cume bkn sebijik cam baju askar Nazi dulu la .lepas tu terpacul la dari mulut lady gaga , 

"I know that we are young.
And I know you may love me.
But I just can't be with you like this anymore.
Alejandro."

mungkin korang kate ,lirik lagu ni cam bese je .tp setiap lirik tu mgkn ade makna yang tersembunyi .

lady gaga complete berpakaian dengan google,baju hitam dan atas kepalanya seperti throne(takhta) .pastu ada sekumpulan gay menari sekeliling lady gaga yang berpakaian baju merah dengan salib terbalik di tangan ,badan dan tuttt .



korang juga akan nampak satu scene yang dia bkk google dia kejap belah kanan ,kejap belah kiri .tu juge ade simbolnya .daripada ape yg aku dpt ,dia mengikut dan menyokong agenda freemason yang mempunyai lambang "the all-seeing eye" .



 
                                                                    horus eye - the sun god

pastu korang juga akan perasan yang dia memakai pakaian persis seperti sister/nun(cume warna merah) .ini juga melambangkan yang kononnya dia dulu kuat agama ,tp akhirnya dia berputus asa dan tidak percayakan tuhan dengan menelan rosary beads(ataupon bahasa mudahny salib) .

                                                      Lady Gaga menelan rosary beads .





ade scene jugak dia kononnya bersetubuh dengan gay2 atas katil dengan tangan diikat dgn tali kononnya untuk memuaskan nafsu gay2 tersebut .ade jugak satu scene dia diangkat seperti upacara pemujaan .pastu ade lagi satu scene yang dia membuka bajuny dan membiarkan gay2 tersebut 'melahap' tubuh badannya .eeeeii .gelikn ?





mst ramai orang kate lady gaga dlm video ni muke dia huduh gile .sbnrny dia sengaja huduhkn muke dia dalam video ni sbb sume ni dlm bentuk nista pada tuhan yang dia x hargai kecantikan dan paras rupe yang tuhan anugerahkan pada dia .

katy perry ade sound si lady gaga psl video ni kt twitter :

ape kate korang ?klu korang kate sume ni mengarut ,aku suggest korang kaji bende2 ni .mgkn korang percaya atau tidak .itu terpulang pada budi bicara masing2 .



p/s :aku x dpt embed video ni kt sini sbb ade copyright .x psl2 kang blog aku kene block .hehe .nk tgk pegi sini ---> Lady Gaga - Alejandro


11 comments:

Yiedpozi said...

beberapa minggu lalu, dengar lady gaga nih ajar ajaran sesat... mmg percaya perkara camni. aku xsuka lady gaga. pernah masuk akhbar yang dia membuka col* untuk menarik perhatian ramai.

xnak tengok r video tu...

Amir Izzat said...

erm..entah la..tak minat ar lady gaga nie.. hehe

heart~ said...

tak shuke lady gagak ni...lagu dia yg tajuk ape ntah yg ade memuja tuhan dia tu

luya.لويا.:) said...

video lady gaga sume cm hampehh

mimie said...

lady gaga mmg org yahudi.dia,madonna n justin timberlake adalah penganut yg kuat.dan diaorg juga join kabalah.byk lagu lady gaga dan videonye mengagungkan dajal laknatullah.tgk video2 lady gaga,sumenye mcm menakotkan kan.jd,jgn lah dgr lagu2 mereka.hitam hati nnti. :)

Mashi Toma said...

huhuhu.. sy tidak suka sama ini penyanyi..huhuhuhu.. from the 1st song... aigoo..
*kt radio kerap pasang lgu ni*

zamiruka said...

klu korg xsuke lady gaga...korg mesti suke dgr lagu rihanna kn??tol x??percaye x korg klu aku kate kn lagu yg korg dok dgr n nyanyi la ni "umbrella" tu same situasi nyer dgn lagu alejandro..lagu umbrella jugak de berunsurkan ajaran freemason@masonry@masonic@illuminati...dan pengcompose lagu nih yg amat la terkenal dkt muke bumi nih iaitu Jay-Z adalah seorg penganut ajaran illumminati...same kes gak dgn lagu madonna bertajuk frozen...juge ade menyelitkan unsur2 ajaran illuminati dan black magic...

zulhazmi said...

rihanna disturbia pm sme..org putih semua sme je..jgn dok cye r..jgn terpengaruh!

.........m@ttk!cjr.. said...

yup betul..cuba tgk video klip frozen..terang2 tunjuk cara sembah setan si maodnna tu. Anjing tu simbolik kepada setan..Umbrellah dalam video klip nya pun ada simbol illuminati..penganut illuminati semuanya dari golongan artis terkenal..so, dorang ni semua membawa agenda tersendiri untuk sebarkan ajaran dorg..

CubicMotion said...

Jom la ramai2 kita dengar lagu Ramli Sarip & A. Rompi - Bukan Kerana Nama. daripada dok dengar lagu2 orng putih yg tak betul. =)

yaya salvatore said...

this is a nice entry u kno. yelah kasik info pasal ni,it's useful fer us, the muslims. and u kno y i said it's useful ? because after we know about this, we won't be singing lagu kesesatan ni lagi, kan ? and yg aku tak paham kat sini,kat awal2 entry ni kau kata kau baru je nyanyi lagu ni ngn membe kau, btl ? despite that u kno the truth behind this song, why kau still bother nak nyanyi lagi ? ni yg aku x paham. kat msia ni pon ramai kot yg da tau pasal lagu ni, tp riuh rendah jugak lagu ni dipasang kat supermarket segala & even org yg tau pasal the underlyin' meaning of the song pon ikut nyanyi. so,ape guna nye entry yg macam ni ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top