11

niat jogging x kesampaian ! XD



assalamualaikum sume .selamat pagi .hehe .sori la sbb post awal2 camni .aku da lame x post topic yg baru kn ?maklum la .aku da xde happy moment aku nk cite kt korang .aku asyik dok umah je .dok umah bkn watpe pon .tgk tv ,on9 .itu jela .td pon aku bgn kol 6 .semayang subuh pe sume ,aku terus on9 .skrg ni aku da rajin bgn awal tau !huhu .


smlm dkt facebook kn aku kate aku nk pegi jogging kn .sbnrny mase aku tgh post tuh ,langit kt luar mmg da gelap .tp niat aku yg ikhlas ni(cewahh) ,aku kental jugak ar nk pegi jogging .bile aku da gerak umah kwn aku nk pggl dia ,time tu x ujan lagi tau .pastu bile da gerak smp dpn pekan ,ujan straight lebat .bengang tol .terpaksa la berteduh dekat kedai .tggu smp ujan berhenti .tp tgk ujan x berhenti2 pon ,aku redah gak ar blk kol 7 camtu .takmo ar aku nk lepak lame2 .da la sejuk gile .hahaha .



p/s :japgi jgn ujan da la .kol 7.30 A.M nk gerak jogging ngan bapak kwn .

11 comments:

eelobor said...

wah....aku itu ari pn mula berjinak2 gak ngan jogging, tp sempat 3-4 kali jer. pastu terus berkubur. Hahahaha, nak start balik nie yang susah sket

Azuan said...

kawan tak jadi..bapak kawan pun layan aje la...haha

Zurina Majid said...

takpe, joging dalam rumah je..;p

Miss Annaz said...

jaga kesihatan nampak...
klu nak jogging nie..nk mula mmg liat...
sekali dua dah ok..
tp klu x teruskan, jawabnye setakat itu je la..
wassalam...

Affan Ruslan said...

takpe bro. esok try lagi. hehe

Mohd Adziim said...

Joging atas katil sdh....xpun beli je dumbbell.

hans said...

jogging atas katil jer lah
hahahaha

P/S : Milah Hot Tapi Aku Lagi Hot!

lily lotus said...

time hujan lenkali tidur jer..buang masa jogging..hihihi

lassiegewdix said...

xpe . jnjy niat sudah ade :)

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

hans said...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top