10

the expendable sgt2 hardcore ! XD



assalamualaikum sume .aku disini untuk mengupdate blog aku yg x seberapa ni .smbl2 aku nk tggu liverpool lwn manchester city kol 3 ni ,ade nafsu gak aku nk tulis entri baru .haha .aku da potong rambut smlm .dan x lawa lgsg rambut aku cina tu potong !xtau la dia kencing aku ke x .da la bulan2 pose .aku mls nk marah bnyk2 .haahah .saje je aku bgtau psl aku potong rambut .



aku pegi dlm 6 orang camtu .satu kete Myvi .gile kn ?mmg mengimpit ar kt belakang 4 orang .haha .slmt xde roadblock pe .time tu agak risau la jgk .x psl2 kene saman kang .aku pegi mlm khamis mggu lepas .aku pegi sunway piramid .da smp sunway tu ,kitorang pegi beli tiket wayang dulu .kitorang mmg da plan nk tgk cite The Expendable .bnyk hero plak kt dlm cite tuh .mmg terbaek la an .da lepas kitorang beli tiket tuh ,kitorang pegi Echo Park .saje je nk tgk barang2 .aku pon da lame x pegi kedai besar2 camni .ahah .


masa dok tgk2 barang kt situ ,member aku ni cam berkenan plak ngan satu baju ni .dia pon gi la cucuk2 kt atm tuh .kuar berapa riban aku xtau la an .hahaa .dia beli 2 baju plak .aku dok teringin suar kt situ .acah2 cm smart je .tp fulus plak xde time tuh .wayang kol 11 .time tu kol 10 .kitorang mmg pusing2 kt situ cam orang gile jap .haha .pastu lepak luar .tgk kete2 mahal .haha .mmg da xtau nk watpe an .nk mkn pon da knyg .pastu kitorang gi maen game arcade kt sebelah wayang tuh .aku ngan member aku maen yg game dance2 tuh .sumpah keras gile aku dance .ahaha .gerak kaki je dok nk pijak bende2 nyala tuh .haha .


member aku siap rakam plak video aku ngan member aku dance tuh .sumpah aku kaku .member aku ni ade la lepas satu stage .smp aku je ,terus failed .hahaha .akhirnya smp gak detik kol 11 .ape lagi ,popcorn dgn coke da kt tgn ,terus masuk panggung cari seat .dari awal smp abis ,cite expendable ni mmg best .gempak betul cara dia lwn ,tembak2 ,ngan effect pecah pale dia .haha .kagum gile aku tgk cite nih .ramai gak orang dok wooo! mase dalam panggung tuh .bingit tgk cite ni sbb bnyk tembak2 an .heh .da abis tgk tu ,mmg straight terus blk la .mata da barai lak an .that's all folks .bye !


p/s :bile la nk tgk cite step up ni ?haha .     :D

10 comments:

diraja22 said...

xkongsi ke video dance 2..

Zulfadhli Isman said...

aku belum sempat tgk lg tgk cerita tu T_T

Chenta Rasa Sayang :) said...

ha!
yang duwe eko tuh aku kenal!
btw,
step dance best gler siot!

hans said...

haih
aku juga xdapat tgok
tapi aku nak tgok Step Up 3D
hohoho

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

vidadarisakura said...

weh best ka? aku pun mau tengok lah.hee

hans said...
~CMA~ said...

suke tgk wyg kt sunway..best:)

hans said...
hans said...

selamat hari raya
maaf zahir batin

budakmengong said...

step dance mmg terbaek wokk.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top