18

majlis berbuka puasa SISE .



assalamualaikum sume .fuhh .pnt gak ari ni .walaupun pose ,aku dok berlari ke sana sini gak la .bnyk bende nk kene buat .haahah .tp xpe .disebabkan tenaga yg bnyk dgn sahur yg mcm x sahur ,dapat gak aku bertahan sampai ke waktu berbuka .


td pon ade majlis berbuka pose kt kolej aku .tp untuk SISE je la .dan aku lupe SISE stand for what .hahaah .kol 7.00 tu ade da gerak da .da la pki baju melayu pinjam je .dgn spray perfume bagai punye .sbb aku bkn mandi pon .mls nk mandi .org kate mandi lewat sblm berbuka tu makruh .haahah .da smp kt kolej tuh ,tgk cam suram je .ade ke xde ni ?tgk2 da ramai yg berhimpun dlm dewan .sume semangat nk berbuka .aku pon mcm x leh blah la an .aku plak lmbt .xde tmpt nk duduk !so ,buke pose kt luar dgn minum air ribena sambil berdiri .pastu terus gi semayang maghrib kt surau kolej aku tuh .da lepas maghrib tu baru la leh mkn .




sdp gak nasi minyak yang lecturer2 aku masak .time tu panas2 lg kot .kene dgn ayam masak merah plak .aku makan dlm group aku .ade 4 orang .addy ,ijat ngan farith .farith pon baru ari ni aku nampak muke dia .lame x jumpe dia .hahah .da lepas mkn tu ,terus blk umah .sbb member aku nk pki kete kwn aku ni haa .dia ajar kelas tuisyen .jgn dia ajar bende bukan2 kt budak2 spm tu da la .haahah .sori wan .   :)


p/s : aku rase skrng ni cam nk menjamah Burger King plak .lamo x mkn ni .  XD

18 comments:

ijat_asni said...

bez nye~

s h a f i q h a s h i m _____ said...

makan tak ajak aku. :(
lupe kawan. hahaha

xazryx said...

haha .x jd .aku nk mkn rafi japgi .wakak ! :D

vidadarisakura said...

aku rilek jak sahur minum air only hari2.hee

xazryx said...

sbb da mkn piang mlm tu .betul x ?haahha . :D

wana said...

sedapnya! :)

Chenta Rasa Sayang :) said...

nasi tuh!
npk sedap!

xazryx said...

mmg terbaek !td mkn panas2 plak an . :D

abgreds said...

nasib tgk masa pas sahur, kalo masa tunggu buke, tak jadi nak komen ko..

MahaMahu said...

Sedap nyer bila nak belanja ni hehehe..

Redbloodsnow said...

wahhh..yumm yummm.

wawaa shah said...

lepas ni berbuka puasa kat fakulti pengurusan hotel n pelancongan kat uitm plak ek?rm18 jek..buffet..

xazryx said...

hahaah .kt ptpl pon ade buffet gak .tp bayar RM20 .hehhe .

✿ Cik Cimi said...

waaa~ sedap je tengok.

nuriz said...

kenapa bulan posa byk gambar makanan ..waaaaaaaa

hans said...

sedap plak aku tgok nasi tu
hahahahah

P/S : Kejadian Lucu Di Jalan Raya Yang Kadang - Kadang Tak Lucu!

velasrizal said...

rasa nk buka periuk lak bila nmpk nasi ni..

Cari Jodoh Di Internet ?

diraja22 said...

sedap betul dpt mkn free..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top