6

sori kwn2 . :(






assalamualaikum sume .sori sgt2 sbb aku lgsg x dpt update blog aku nih .aku rase da dkt 3 mggu aku x update an .mcm xde mood je aku nk update .tp xpe .aku rase mggu ni bnyk kot bende aku nk cite .tggu dan lihat jela ok .salam sayang dari saya .azry azhar .   :)

6 comments:

::fadxieza:: said...

update jgn xupdate..
:)

Asiah Termizi said...

sama la kita kot. nak update kena amek mood sikit hehehe

cik panadol said...

patot la lame tak nampak...

Ili Shazana Mohd Hanafi said...

slm syg konon..hahaha

Maria Jon said...

nak tau jaga2 suami kalian yg dh bkawin takut perempuan ni kikis harta suami korang.. korang nak tau dia ni adalah pelcur yg disuruh keluarga dia melacur terutama kt suami org

Maria Jon said...

si ili shazana hanafi ni mmg mjual dri kat suami org.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top