10

viruses ,please die !jangan jahanamkan pc aku !



sakit otak ,sakit hati skrg ni sume ade .pc aku yg sudah dua tahun bebas dari segala virus tetibe terjangkit virus dari portable hard disk kwn aku .hish .aku igtkn virus ni da mati atau ditelan zaman .rupa-rupanya masih aktif menjalankan tugas dengan menjahanamkan data2 yang ade dlm pc setiap manusia di muka bumi ni .hish virus .bile nk mati pon aku tatau .aku igt da x jumpe da virus ni sejak 2007 .tp virus ni rindu kt aku plak semalam .ARGGHHHH !aku benci la virus ni .berambus la cepat !    :(




nmpk x yg aku tandakan tuh ?tu la virus yang muncul .virus ni akan hidden-kn file korang yg asal dan copy file yang nama same dengan file2 yg virus lakhanat ni hidden-kn .klu korang klik kt virus tuh ,yakni akan merebak ke seluruh file lain .setakat ni aku x klik sbb aku da pernah kene .biarla dia jangkiti hard disk aku yang 1TB ni .wooo .jgn nk kene format sudah la .hard disk aku tu sarat dengan bende2 yg sudah 5 tahun aku kumpul .   :(




p/s :  sekarang tgh scan pki anti-virus .harap2 bleh mati terus virus ni . 
          **** !      :(

10 comments:

mykhalis said...

guna anti-virus ape ek? aku sll sangat jmp virus nie..tak larat nak buang..mst ade lagik pastu

nelly said...

sabar2 ..
=)

dia nk uji kesabarn .

Nour Akmal said...

hye..singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

Zalin said...

dh lama virus tu wujud..hihi..

fittiariri said...

sgt kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:P

Melati said...

eeiii betulll tak suka virusss! Laptop i pon dah mcm kena virus kot,. sib baik roomate baek bg pinjam. hehee =))

take care, kita doa virus tu die =)

Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

wandy said...

guna kaspersky....mesti bleh punya la

marina anakcikbob said...

beb, caner nak ilangkan virus ni? nak guna anti virus apa? alaaaa... takut pulak aku... :(

marina anakcikbob said...

beb, lg 1..
td ko komen entry aku, tp xde..
puas aku cr komen ko sbb nak balas..
rupa2 nya masuk spam..
virus ni!

xazryx said...

aku gune avg internet security .korang try la .tp dia move ke vault je .klu nk delete terus ,pegi je file vault tu pastu delete ok .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top