7

hi-tea PTPL dan hartamas .



halo semua .naek gian tgn aku nak update psl 2 hari ni aku tersangatt la bz .sbb aku x lekat kt umah .aku tidoq umah member aku sbb lama x jumpa depa kn .hohe .so aku akan cite pe aku buat dlm 2 hari ni .sorry pada sesape yg visit blog aku tp aku x dpt menyempat singgah blog korang blk .skrg maybe aku bleh kott blogwalking kejap sementara nk buat pape .hehe .   :)


rabu ari tu aku kene pegi jamuan hi-tea untuk pelajar-pelajar lepasan projek akhir .cewahh .da abis diploma la katakan .mst ade majlis meraikan .HAHA !tp yg ni xde la nk meriah dan formal sgt .cume mkn makanan western dan juga gambaq2 je .aku pon pki t-shirt je pon .mls nk pki baju pegi office .hehe .tp aku kene beli hadiah !so ,aku beli chipsmore je .sape dpt hadiah aku tu kenyangg la kaw .BAHAHAHA !beli pon last minit .dgn fulus zero .mane nk cekau hadiah gempakz .time pemberian hadiah ni dia bg random .alaa .mcm tukar2 hadiah la .da mkn2 sume tuh ,pe lagi ,tukar2 hadiah la .nk tgk aku dpt hadiah camne ?




kebetulan aku dpt hadiah packaging lebih kurang same mcm member aku sebelah ni .tp aku punye kecik .dia punye besar .tp aku punye berat ,dia punye ringan .BAHAHA !mcm special je hadiah ni .sape yg dpt chipsmore aku tuh ,mkn la elok2 ea .tawakal jela dpt hadiah chipsmore .mcm x pernah2 org buat je .HAHA !pas dpt hadiah tu ,aku terus chow smbl2 snap gambar .terus aku pegi umah kwn aku untuk menolong format laptop dia .perghh penat .    xD




smp je umah dia ,terus la bkk laptop dia .nk backup data - data dlm laptop dia besaq ,tal muat hard disk .so ,aku dan kwn2 aku dlm umah dia pegi umah aku .baek format umah aku je an .sambil2 tu bleh sedut mcm2 dari laptop dia .HAHA !tp member2 aku ni pon nk gak sedut barang2 dlm pc aku .tp geram plak aku bile transfer data dari hard disk member aku ke pc aku .lmbt !sejam lebih !maklum la ,300GB .zzz .   : |




sbb mls nk tunggu dpn pc 2,3 jam .aku bwk member2 aku pegi mkn kt tmpt aku .pastu blk umah ,amik hard disk ,terus blk shah alam .psl aku decide nk tido kt sane .nk tgk bola lg .barca lwn arsenal .kalah la plak .geram aku !aku dok sokong barca .tp ok la puas ati .barca maen cantik .tgk bola kt hartamas .pikir nk tgk dkt damansara .tp kt Asia Cafe cam xde org je .pekerja2 dia ade la .x meriah !abis bola kol 5 pagi camtu .aku blk umah member aku ,terus lentok smp kol 3 P.M .barai sgt mata aku sbb tido lmbt sgt .zzz .ohh nk tau x aku dpt hadiah ape ?


sebelum dirabak ..

papp !ashtray rupe ny .HAHA !


thanx yg pada individu yg susah penat lelah membungkus dan membeli hadiah ni .aku hargai .bleh aku pki .HAHA !


p/s   :  x sabar nk pegi langkawi 3/3/2011 nnt !YAHOO !     



7 comments:

sicomot-comel said...

hahahha
byk2 benda,ashtray jugak yg diberi??
macam barang terpakai pown ade gak..haha

maybe budak ni pown mcm azry jugak kowt.xsempat beli hadiah gempak,rembat je ape yg patut..
kebetulan ade ashtray tu yg sempat dicapai,kasi bungkus je la..
hahaha

dapat chipsmore lagi beruntung..hohoho

xazryx said...

haha .rase ny dia rembat dari almari mak dia kot .mane tau mak dia suke simpan barang2 camtu ,dia rembat kasi hadiah .tatau la kn .HAHA !

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...momoy tahu nape dapat benda tu
mesti sebab u nih kilang rokok kan
hihi...kuat merokok ye tak ? =)
100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"

xazryx said...

eh x kuat .tension gile baru smoke .hehe . :)

Amirul (aremierulez) said...

kelas kau tak de awek cun2 ke?

pass la no phone diorang kat aku. hahaha

alinac lover said...

hehehe hadiah yg sgt gempak!

Shybie Hasliza :) said...

bapak best hadiah ko doe !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top