9

empat bulan aku senyap .wadafak ?



hi semua .tehee .lama betul aku x update blog aku ni .da xde pon hits smp 200+ tiap2 hari .dulu boleh la dpt an .haha !tp xpela .sejak aku da freedom dari pengajian Diploma aku ,aku bnyk masa untuk update psl ape saje .tak kire psl aku atau info semasa .klu sape2 yg igt layout blog aku ,aku da tukar bnyk .raseny 100% aku tukar .boring ar asyik same je an .tp klu bkk Google Chrome ok .klu Mozilla mcm cacat skit la .aku tatau la nape .so ,dari 4 bulan from my last post ,bnyk bende yg aku buat dan enjoy .mari kita tgk list2 activity aku sepanjang aku x update blog ni .BAHAHAHA !   xD



  • Final Exam
  • Hari Raya
  • Cuti Semester 5
  • Buat Proposal Final Projek*
  • Happy New Year
  • Bercuti di Bagan Lalang
  • Presentation Final Projek*
  • Photo Marathon MSU / PTPL 
  • Changed Blog's Layout


*activity perah otak cari idea .




p/s :aku da merdeka .YAHOO !     xD


9 comments:

cik zaza said...

pergh..lama betul xupdate blog.huhu..
kdg2 sibuk smpai xsempat nk jenguk blog sndiri kn?

xazryx said...

ha'a .tau xpe .bz ngan final projek . :)

Amirul (aremierulez) said...

ok.. kau punye layout baru ini agak baik jugak..

lagi2 kat bahagian home tu... style

YUL said...

terbaik la, haha, layout yg aku tak pernah tgok nie

blogtilldrop said...

senyap = diam diam berisi

ayin~weeweet said...

dh hbs belajar ke quit ni?huhu meh rempit kluang hehehe

xazryx said...

habis bljr .khamis lepas .otak da beku blk skrg .HAHA .

syoknya said...

thanks for comment..

wei...jgn letak advertlest..josh lim bangang..berhutang dengan ramai org..dengan aku sangkut RM700..
emel..tak jawap..
hantar mesej kat FB dia..Twitter personal dia..
pun hampeh...
delete jer...
baik ko letak nuff...
cuba ko google pasal advertlets x bayar..berlambak2 org komplen

sri juju said...

eceh , ptt laa rase rndu kt blog ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total di-perah .

Back to Top